中考二模英语试卷分类汇编:阅读理解


    江苏省盐城市建湖县 2019-2021年三年中考二模英语试卷分类汇编 阅读理解 2021年江苏省盐城市建湖县中考二模英语试题 三、阅读理解。(共 15 题, 每题 2分, 计 30分) 阅读下列短文, 从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。 Yesterday Once More Singer The Carpenters was an American duo(二重唱)of Karen and Richard. They produced a soft musical style. During their 14-year career, the Carpenters recorded ten albums, along with lots of singles and several television specials. Album “Yesterday Once More“ was from the album Now& Then which was named by the duo's mother, Agnes. “Yesterday Once More “became their biggest hit in the United Kingdom and later became the Carpenters' biggest worldwide hit. Lyrics When I was young I'd listen to the radio Waiting for my favorite songs, When they played I'd sing along, It made me smile. Those were such happy times and not so long ago How I wondered where they'd gone. But they're back again just like a long lost friend All the songs I love so well. Every sha-la-la-la every wo-o-wo-o, still shines. Every shing-a-ling-a-ling, that they're starting to sing so fine When they get to the part where he's breaking her heart It can really make me cry, just like before. It's yesterday once more. 31. What kind of music does Yesterday Once More belong to? A. Jazz. B. Rock. C. Soft music D. Classical music. 32. Who was the album “Now &Then“ named by? A. The Carpenters B. Richard. C. Karen. D. Agnes. 33. What can we learn from the song “Yesterday Once More“? A. The writer missed her old days very much. B. The writer didn't use to sing along with the radio. C. The writer thought those songs only made her sad. D. The writer didn't want to listen to those songs again. B During the Spring and Autumn Period(770-476 BC), Prince Chong'er of the Jin state fled(逃离)from his home state. He had to travel to other states. Once, he went to the state of Chu. King Chengwang of Chu saw him as an important guest and served him a big dinner. He asked Chong'er, “If you rule the state of Jin one day, how would you thank me?“ “It seems your state has everything you want; I have nothing that you like, “Chong'er said. However, the king still asked for something. Finally, Chong'er said, “I would ask my army to retreat sanshe if we ever fight. “ Later, Chong'er returned to his home state Jin and became its ruler Wengong. Both of the two states wanted to become stronger and get more land. They went to war with each other. Jin Wengong didn't break his promise. He asked his army to retreat sanshe and stay in Chengpu. The Chu army thought the Jin soldiers were afraid to fight, so they followed them. To their surprise, the Jin army surrounded them. In the end, Jin won the war. This was the famous Battle of Chengpu. After this war, people used “tuibi sanshe(退避三舍)“to mean retreating to avoid a conflict (冲突). 34. Why did King Chengwang treat Chong'er as an important guest? A. Because he liked making friends with people. B. Because he wanted Chong'er to repay him someday. C. Because he knew Chong'er would be the King of Jin. D. Because he was a kind person who always helped others. 35. What did Chong'er promise King Chengwang? A. He would never fight the Chu State in the future. B. He would invite King Chengwang to Jin for a visit. C. His army would retreat 'sanshe'if they ever fought. D. He would give the Chu state some land if he could rule Jin. 36. What does the idiom “tuibi sanshe“ mean today? A. Keeping one's word. B. Staying away from bad people. C. Tying to say cheerful when we feel down. D. Retreating to avoid a conflict. C Many kids help parents to do chores in the house. They may take out the trash, walk the dog or sweep the floor. In return, some kids get money or other rewards from their parents, such as 20 minutes to play computer games. But some people do not think that kids should get rewards for doing chores. One of them is Jane Smith, a parenting educator and family coach. She believes if kids get rewards, they may think that work isn't worth doing unless they get something in return. For example, kids won't sweep the floor if they see it is dirty. But they will do it if their parents reward them for it. “Every house is a team effort,“ Jane said, “A home is a living space for everyone in the family. It's important for kids to see that we all have a responsibility to keep our home clean. “ Other people hold different opinions. They believe that money or other rewards encourage kids to do more chores. It also teaches them real world lessons. They can learn about how we need to work to make money. Now, there are also apps that encourage kids to do chores. The apps give kids points and digital(电子的) gifts that can be used either online or in life. With the app Chore Monster, kids earn digital points after doing chores. Kids can exchange their points for real rewards, such as time to play video games or a trip to the mall. “Our goal is to encourage kids so they can earn rewards,“ says Joe Black, founder of Chore Monster. “Kids need positive(积极的) power to make them do chores. “ 37. Jane Smith thinks that_____________________. A. kids shouldn't get rewards for doing chores B. housework isn't worth doing C. kids should get something in return D. Kids shouldn't do chores at home, 38. ChoreMonster is a(n)____________________. A. educator B. coach C. app D. founder 39. What's the purpose of the apps mentioned in the passage? A. To give kids points and gifts. B. To encourage kids to do chores. C. To exchange points for real rewards. D. To encourage kids to play video games. 40. The passage mainly talks about ________________. A. if kids should do chores at home B. how to encourage kids to do chores C. Why to encourage kids to do chores D. whether kids should be rewarded for doing chores D Anne had been at Green Gables two weeks before Mrs. Rachel Lynde came to see what she was like. “You're not much to look at, “Mrs. Lynde said. “You're very thin and plain And your face has freckles, and your hair is the color of carrots. “ “I hate you, “cried Anne. “I hate you! I hate you!“ “What a temper!“ cried Mrs. Lynde. “Anne, go to your room and stay there until I come up, “said Marill. Anne ran to her room, crying. Afterward, Marilla went upstairs to talk to Anne. “Mrs. Lynde had no right to call me ugly and red-headed, “Anne cried. “You had no right to get angry like that, “said Marilla in a calm voice. “You must go to Mrs. Lynde and tell her you are sorry. “ “No, “Anne said. “I'm not sorry. “ The next morning, Matthew went to Anne's room. “I think you should apologize to Mrs. Lynde, “he said. “Will you do that for me?“ Anne thought about this. She liked Matthew. She thought he was kind. “All right, “she said. I' apologize. “ “Good girl, ““Matthew said. Anne went downstairs and said to Mail. “I’m sorry. I was rude to Mrs. Lynde. I’d like to apologize to her. “Marilla was surprised but also very pleased. They drove over to Mrs. Rachel Lynde's house. Anne fell to her knees in front of Mrs. Lynde. “Please, Mrs. Lynde, forgive me or being so rude to you yesterday. I am so very sorry. Can you find it in your heart ever to forgive me?“ Marilla thought Anne's apology was rather strange. “Get up, child, “said Mrs. Lynde. “Of course I forgive you. I was a little too hard on you Now, go into the garden and pick a few flowers for yourself. “ 41. What did Anne Mrs. Rachel Lynde say about Anne? A. Anne's appearance and temper. B. Anne's hair and height. C. Anne's personalities and abilities. D. Anne's thin and plain body. 42. What does the underlined word “that“ in Line 1refer to? A. The person for Anne to visit. B. Anne's way to say sorry. C. The time for Anne to apologize. D. Anne's action to Mrs Lynde. 43. Why did Anne go and say sorry to Mrs. Rachel Lynde in the end? A. Because Anne had to listen to Marilla B. Because Matthew asked her to do so. C. Because Anne realized she did something wrong. D. Because Mrs. Rachel Lynde had some special rights. 44. Where did Anne say sorry to Mrs Lynde? A. In the garden. B. At Marilla's house. C. At Mrs. Lynde's house. D. In Anne's room. 45. What can we learn from the passage? A. Anne was a girl with her own thoughts. B. Mrs Lynde didn't forgive Anne. C. Anne didn't want to say sorry in heart. D. Mrs Lynde was a modest woman. 答案: 31. C 32. D 33. A 34. B 35. C 36. D 37. A 38. C 39. B 40. D 41. A 42. D 43. B 44. C 45. A 2020年江苏省盐城市建湖县九年级第二次模拟考试英语试题 三、阅读理解 阅读短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。(共15题,每小题2分,计30分) No mater how difficult life maybe. There's always a reason to smile and be happy I may struggle o get through the challenges of today. But I know, as long as I keep going, I will be OK. Some of the biggest trees started off as the smallest seeds, so never give up on your ______________. Life may fly by in the blink of am eye. but the memories I have made will last forever 31 What should we do if we meet difficulties in life? A. We should smile and be happy. B. We should keep the difficulties going. C We should stop working on the difficulties. D. We should keep the difficulties in the memories. 32. The best word for the blank in the poems is_________________. A. habits B. jobs C. dreams D. choices 33. The four short poems above are ______________. A. painful B. meaningful C. colourful D. peaceful B Having clean hands is important because people often use their hands to touch their eyes, noses and mouths. Touching these areas gives germs (细菌)the chance to go into the body. “Washing hands is an important lifetime habit for staying healthy, M doctors say. Cleaning your hands is one of the best and also the easiest ways to protect yourself from getting sick. But it takes more than just placing your hands under running water for a few seconds. How can you make sure you are washing your hands correctly? Here are five easy steps you can take to wash your hands. •Wet your hands with warm water. •Lather up with soap. Be sure to lather the backs of your hands, between your fingers, and under your nails. •Rub your hands for at least 20 seconds—about the time it takes to sing “Happy Birthday“ song twice, •Wash your hands well under warm, running water. •Dry your hands with a clean towel. You should always wash your hands before meals after eating, after using the toilet after returning home, after touching animals... We hope you can have the habit of hand washing. 34.Why should we keep our hands clean? A. Because things are mostly touched by hands. B. Because it is easy for us to do in our daily lives. C. Because germs can get into our body through hands. D. Because cleaning hands can protect ourselves from getting sick. 35. What should we do after we wet our hands with warm water? A. B. C. D. 36. Which of the following is TRUE according to the passage? A. We should use running water to wash our hands. B- We should wash our hands before touching animals. C, We should use warm water to kill the germs on ours hands. D. We should sing the song “Happy birthday' while washing hands. C Learning happens outside schools, in Night Safari! Night Safari is a Living Classroom where learning about animals, plants and wildlife protection comes to life! Students can experience real sights, sounds and smells. So, read on to discover how to plan a wonderful educational trip to Night Safari. Opening hours: 7:15 p.m.-11:00 p.m. (Last entry at 10:15p.m.)We're open every day of the year. Address: 80 Mandai Lake Road Singapore,729826 Tickets for students: Primary or below S$ 14 Secondary S$ 26 Tertiary S$ 26 For every 10 paying students, I teacher(or parent) volunteer gets I free ticket. Getting here: Making your way to Night Safari is easy. No matter where you're starting your journey from, there are several quick ways to get here. * Public transport (click here) * Mandai Khatib Shuttle (click here) *Direct bus services from the city (click here) * Self-drive (click here) Note: Please be kind and do not use flash photography during shows. 37. From the passage, we can know that Night is a ___________. A. a new school B. a theme park C. a special zoo D. a big square 38. How much should Mr Turner and his ten students from a primary school pay? A. S$ 140. B. S$154. C. S$ 260. D. S$ 286. 39. What can we get from the passage? A. We can take photos with animals if you like B. We must get there before 10:15 in the evening. C. You can see tigers after you walk through the entrance. D. There are over five ways for you to choose to get there. 40. Where can you probably read the passage/ A. In a newspaper. B. In a magazine. C. In a story book. D. On a website. D The news for Antonio was not good. The ship that sank in the sea between England and France was his. Its valuable cargo lay at the bottom of the sea, and Antonio had lost his money. His friends hoped that there would be no more bad news for him. Shylock was still angry about his daughter, Jessica, and the news for him was not good either. He paid people to look for her, but they could not find her. They came back with news about money she had spent and the jewels she had sold. All this made Shylock angrier and angrier. However, when he heard that Antonio had lost a ship and all its valuable cargo, he was pleased. He decided that if Antonio could not pay back his debt when it was due, he would make him pay the penalty. He would take one pound of his flesh. He would choose the heart. Then Antonio would not be able to take business away from him any longer because he would be dead. The news got worse for Antonio. He lost another ship in a storm near Tripoli. It was a very large ship and its cargo was very valuable. The ship and its cargo sat at the bottom of the sea. The news soon came to Venice and Shylock was happier than ever. Now he would have revenge on his old enemy. He looked forward to taking one pound of Antonio's flesh. “You will not take a pound of his flesh, will you?“ Antonio's friends asked Shylock. “What use is that? What can you do with it?“ “I can use it to go fishing, “ he replied, “I can't eat it, but it will make me feel good. He has often laughed at me when I lose money. He even laughs at me when I don't lose money. He lends money to people for no interest, and so he takes away my friends and my business. Why does he do this? It is only because I am a Jew. But a Jew is just another person. Don't I have eyes and hands like he does? Don't I have feelings and passions like he does? Don't I eat the same food? Don't the same weapons hurt me as hurt him? Don't 1 get sick with the same illnesses as he does? Am I not cured in the same way? Don't I get hot in the summer and cold in the winter as he does? If you cut me, won't I bleed? If you tickle me, won't I laugh? If you poison me, won't I die? If you do me wrong, won't I take revenge? “ 41. Why does Shylock become angrier and angrier? A. Because Antonio's ship sank in the sea. B. Because he lost lots of money and jewels. C. Because his daughter left him without telling him. D Because Antonio lent money to people for no interest. 42. What does the underline word “penalty“ probably mean in Paragraph 3? A. bill B. loss C. punishment D. cargo 42. Which is the right order of what happened in the story? ①Antonio lost a ship in a storm near Tripoli. ②Antonio borrowed some money from Shylock. ③Antonio's friends asked Shylock about the flesh. ④Shylock paid some people to look for his daughter. A. ②④①③ B.④②③① C. ②④③① D.④②①③ 43. What does Shylock mainly want to express in the last paragraph, A. The way he will deal with the flesh. B. The reasons that he will do to Antonio. C. His feeling at that moment. D. The personalities of a Jew. 45. Which of the following might be the best title for the passage? A. Antonio and his ships B. Shylock and his Daughter C. Shylock's Revenge D. Bad News for Antonio 答案: 31. A 32. C 33. B 34. D 35. D 36. A 37. C 38. A 39. B 40. D 41. B 42. C 43. A 44. B 45. D 江苏省盐城市建湖县2019届九年级二模英语试题 三、阅读理解(共15小题,每小题2分,计30分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳答案。 A A boy named Jacob was riding in a car along with his family. He was drinking a can of soda while his father drove the family home. After Jacob finished his soda, he rolled down the window and threw the can out of the car. After seeing what he did, his mother turned around to him and said, “Jacob! Don't throw your hash out of the car!“ “But it was just one can...“ Jacob replied. “That may be so. But what if everybody did that? “ she said. But Jacob didn't think much about her question The next day, Alice, one of Jacob's classmates was celebrating her birthday in class. Her mother had brought a nice cake to class for everyone to share. But then Jacob snuck up to the cake and licked off some of the frosting! However, Jacob's teacher noticed what he had done. Jacob! You shouldn't lick frosting off of a cake that everyone else is going to eat!“ his teacher yelled. “But it was only one lick…“ Jacob replied. “That may be so. But what if everybody did that?“ she said. This time, Jacob really did think about what would happen. if everyone licked the cake, it would be destroyed. If everyone threw trash out of their cars, the roads would be covered in rubbish. It was then that Jacob realized how smell actions can lead to big consequences. 31. What did Jacob do with the can? A. He threw it out of the car. B. He threw it into the dustbin. C. He wanted to recycle it. D. He threw it under his seat 32. Where did Jacob sit in the car? A. In the front beside his father. B. In the back row by himself. C. In the back row with his mother. D. In the back with his father. 33. Who bought the birthday cake for Alice? A. Jacob. B. Alice's classmates. ·C. Alice's teacher. D. Alice's mother. 34. When did Jacob realize his mistake? A. When he got out of the car. B. After he licked off the frosting. C. When he thought about the teacher's question. D. When he heard his mothers advice. 35. What can you team form the passage? A. We should be polite to everyone B. We should protect the environment. C. We should not do anything against rules. D. We should pay attention to smell actions. B Griffith Observatory(天文台) Griffith Observatory gives you the chance to become an observer. You can -- learn how people explore our local star, the sun. -- observe what causes day and night. Seasons. -- use telescopes to observe the space. -- get a ticket for an amazing show about the universe. l HOURS OF OPERATION Griffith Observatory is open six days a week. Free admission to building. exhibits, and grounds. Tuesday-Friday 1: 00 p.m.--10: 00 p. m Saturday-Sunday 10: 00 a m.--10:00 p. m Monday closed l SAMUEL PLANETARIUM THEATER The Samuel Planetarium (天文馆) Theater offers 8 half-hour shows each day. There are usually three different shows from which to choose. Check the website or information desks for each days show times. The tickets are only available on the day of the show and must be bought at the observatory. There is only a nominal charge(收费) to see a planetarium show. Adults $5.00 Children(5-12years old) $1.00 Students $2.00 Seniors (60 years and older) $3.00 l PUBLIC TELESCOPES Free public telescopes are available each evening when skies are clear (except the Zeis telescope on the roof). All observing must be completed by 9:00 p. m. 36. According to the passage, what can visitors do in Griffith Observatory? A. To know something about telescopes B. To watch movies about the seasons C. To learn how people explore the sun D. To observe what causes the space 37. You may stay there from 10:00 a m. to 10: 00 p. m. if you go to Griffith Observatory on ____. A. Sunday B. Monday C. Tuesday D. Friday 38. Which of the following statements about the Samuel Planetarium Theater is true? A. It offers eight half-hour different shows every day. B. You can check the guide book for each day's show times. C. People over 60 years old can get the tickets for free. D. Visitors can get the tickets only on the day of the show. 39. Visitors can look through the public telescopes to observe the sky ________. A. after 9:00 p.m. B. on clear days C. for free D. on the roof 40. The writer’s purpose of this passage is ________. A. to introduce their studies B. to provide some information C. to describe the observatory D. to make some suggestions C One day, Bassanio came to visit Antonio. This was not unusual because they were good friends. But the visit was more important than usual for Bassanio. He already owed Antonio a lot of money, but now he wanted to borrow some more. “I have been spending more money than I earn,“ began Bassaio. “I already owe you a lot of money. I will tell you how I am going to get enough money to pay back all the money I owe.“ “Yes, tell me, said Antonio. “If I can help you, I will.“ “When I was a boy at school,“ began Bassanio, “I sometimes lost a ball when I was playing. When that happened. I would throw another ball in exactly the same way and watch it carefully. I would often find the two balls together. You might to think of your money that way. The money you gave me is the first ball. It is lost, and I Know it’s my fault. But if you gave me some more money, it could be like that second ball and help you get all the money back. I will give back the money you give me now as well as the money that I have already lost.“ Antonio invited him to continue. Bassanio told him about a rich young lady in Belmont. Her name was Portia. Her father died and left her a lot of money. She was beautiful as well as rich. and she was not married. Many men came from all over the world to court her, but nobody had succeeded. Bassanio had met Portia before, and he knew that she liked him. He told Antonio that if he had enough money he would soon make her his wife. “She is rich and young and beautiful. Her hair is like gold. and her face is always sunny and happy. She is always smiling. Antonio! She is beautiful. She likes me. I am certain she would marry me, marry me“ he explained. Antonio laughed. “You are my friend, Bassanio,“ he comforted. “and I will help you. You know that all my ships are at sea just now, so I do not have much money to give you. However, you can go into town and try to borrow the money. Tell the moneylenders that Antonio will guarantee the money is paid back to them. Don't worry! “ 41. Why did Bassanio go to visit Antonio? A. To return the money to Antonio. B. To ask him to go to Belmont with him C. To discuss his business with Antonio. D. To borrow more money from Antonio. 42. How would Bassanio pay back Antonio's money? A. He would use Antonio's money as “the first ball“. B. He would use Antonio's money as “the second ball“. C. He would return the money with the help of relatives. D. He would borrow some money from the moneylenders. 43. Which of the following about Portia is TRUE? A. She was single girl with brown hair. B. She promised to marry Bassanio. C. She got a lot or money from her business. D. Many men succeed in courting her. 44. What does the underlined word “ guarantee “ mean m the last paragraph? A. make sure B. worry about C. carry out D. work out 45. What can you infer (推断) from the passage? A. Portia would refuse to meet Bassanio. B. Antonio didn't lend the money to Bassamo. C. Bassanio would go to Belmont and court Portia. D. Bassanio would pay all the money back to Antonio. 答案: 31- 35 ABDCB 36- 40 CADCB 41-45 DAAAB 本文档由香当网(https://www.xiangdang.net)用户上传

    下载文档到电脑,查找使用更方便

    文档的实际排版效果,会与网站的显示效果略有不同!!

    需要 10 香币 [ 分享文档获得香币 ]

    下载文档

    相关文档

    中考二模英语试卷分类汇编:阅读表达

    江苏省盐城市建湖县2019-2021年三年中考二模英语试卷分类汇编阅读表达2021年江苏省盐城市建湖县中考二模英语试题(二)阅读并回答问题。(共 5 小题, 每小题 2 分, 计 10 分)M...

    1个月前   
    141    0

    中考二模英语试卷分类汇编:任务型阅读

    2021年江苏省盐城市建湖县中考二模英语试题四、任务型阅读(共 15 小题, 计 20 分)(一)阅读并完成表格, 每空一词。(共 10 小题, 每小题1分, 计 10 分)Heart dise...

    4周前   
    45    0

    中考一模英语试卷分类汇编:阅读还原

    B)请先阅读下面短文,掌握其大意,然后根据短文内容从方框内的七个选项中选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整, 并在答题卷上将其序号涂黑。(每小题2分)Some people live i...

    4周前   
    36    0

    中考一模英语试卷分类汇编:阅读表达

    七、阅读表达(共3小题;满分6分)阅读下面的短文并用英语回答问题, 并将答案写在答题卷上标有题号的横线上。Each year, two million tourists visit the be...

    4周前   
    32    0

    2011高考英语阅读理解分类汇编

    2011高考英语阅读理解分类汇编之广告应用文类1.(2011•全国新课标)DWanted, Someone for a KissWe’re looking for producers to j...

    10年前   
    233    0

    中考二模英语试卷分类汇编:单项选择

    一、单项选择(共15 题, 每题1分, 计 15 分)从A、B、C、D四个选项中选出一个可以填入句中空白处的最佳答案。 1. China is ____________developing co...

    4周前   
    42    0

    中考二模英语试卷分类汇编:书面表达

    2021年江苏省盐城市建湖县中考二模英语试题六、书面表达(共I 题, 计 20 分)81. 假如你是Peter 的好朋友Wang Lin。根据他给你的求助信, 给他一些表扬或建议。

    4周前   
    39    0

    中考二模英语试卷分类汇编:完形填空

    二、完形填空(共 15 题, 每题1分, 计 15 分)阅读下面的短文, 掌握其大意, 然后从各题所给的四个选项中选出一个最佳答案。 Daisy was in the bathroom. She...

    4周前   
    39    0

    中考二模英语试卷分类汇编:词汇运用

    2021年江苏省盐城市建湖县中考二模英语试题五、词汇(共 20 小题, 每小题1分, 计 20 分)(一)根据句意和汉语提示写出单词, 完成句子。61. –Dad, about three __...

    4周前   
    44    0

    中考二模英语试卷分类汇编:首字母填空

    江苏省盐城市建湖县2019-2021年三年中考二模英语试卷分类汇编首字母填空2021年江苏省盐城市建湖县中考二模英语试题(三)根据短文及首字母提示, 填写所缺单词, 使其意思完整。More a...

    1个月前   
    141    0

    上海市闵行区2019-三年中考二模英语试卷精选汇编:阅读理解专题

    上海市闵行区2019-2021年三年中考二模英语试卷精选汇编阅读理解专题上海市闵行区2021年中考二模语英语试题A. Choose the best answer (根据短文内容, 选择最恰当...

    1个月前   
    80    0

    中考一模英语试卷分类汇编:补全对话

    2021年江西省赣州市石城县中考适应性考试英语试题五、补全对话(5分)请阅读下面对话, 根据对话丙容从方框中选择恰当的句子填入空白中, 使对话通顺、合理, 意思完整, 并将答案填写到答题卷的相应...

    4周前   
    36    0

    中考一模英语试卷分类汇编:选词填空

    2021年江西省赣州市石城县中考适应性考试英语试题C)请先阅读下面短文,掌握其大意,然后用方框中所给词的适当形式填空,并将答案填写到答题卷的相应位置。每个词限用一次。(每小题1分)never ...

    4周前   
    38    0

    中考一模英语试卷分类汇编:句子翻译

    江苏省苏州市工业园区2020-2021学年下学期九年级英语一模测试试卷六、句子翻译(共5小题;每小题3分, 满分15分)将下列句子译成英语, 并写在答题卷上标有题号的横线上。48. 她借这本杂志...

    4周前   
    45    0

    中考一模英语试卷分类汇编:单项填空

    2021年江西省赣州市石城县中考适应性考试英语试题二、 单项填空 (8分) 请阅读下面各小题,从题中所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卷上将该项涂黑。(...

    4周前   
    40    0

    三年中考一模英语试卷分类汇编:单项选择

    辽宁省锦州市黑山县2019-2021年三年中考一模英语试卷分类汇编单项选择2021年辽宁省锦州市黑山县九年级升学模拟一(中考一模)英语试题I. 单项选择. 从各题的四个选项中选出一个最佳答案...

    1个月前   
    60    0

    中考一模英语试卷分类汇编:书面表达

    2021年江西省赣州市石城县中考适应性考试英语试题六、书面表达(15分)人非圣贤,孰能无过。生活中我们总是会犯错,有些人害怕犯错,犯错可能意味着失去机会;而有些人则认为没有必要害怕犯错,因为犯错...

    4周前   
    36    0

    中考一模英语试卷分类汇编:完形填空

    One day a professor (教授) entered her classroom and told her students about a surprise test. The s...

    4周前   
    36    0

    中考一模英语试卷分类汇编:信息还原

    江苏省苏州市工业园区2020-2021学年下学期九年级英语一模测试试卷四、信息还原(共5小题;每小题1分, 满分5分)根据对话内容, 从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多...

    4周前   
    35    0

    中考一模英语试卷分类汇编:单项选择

    江苏省苏州市工业园区2020-2021学年下学期九年级英语一模测试试卷一、单项填空(共 10 小题;每小题1分, 满分 10 分)从 A、B、C、D四个选项中, 选出可以填入空白处的最佳选项, ...

    4周前   
    40    0

    文档贡献者

    郭***林

    贡献于2021-05-14

    下载需要 10 香币 [香币充值 ]
    亲,您也可以通过 分享原创文档 来获得香币奖励!
    下载文档

    该用户的其他文档