2020届上海市青浦区初三英语二模


       哂 囂 編 壌   £¨扮寂100蛍嶝£¬諾蛍150蛍£©Q2020.05   深伏廣吭£º云壌嗤7寄籾£¬慌94弌籾。編籾譲寡喘銭偬園催£¬侭嗤基宛暦駅梓孚号協壓基籾触貧頼撹£¬恂壓編壌貧音公蛍。   Part 1 ?Listening (及匯何蛍?油薦)   I. Listening Comprehension (油薦尖盾)(慌30蛍)   A. Listen and choose the right picture (功象油欺議坪否£¬僉竃Ïà哘議夕頭)(6蛍)   A   B   C   D   E   F   G   H   1. ________ ?2.________ 3.________ 4.________ 5.________ 6.________   B.?Listen to the dialogue and choose the best answer to the question you hear?(功象低油欺議斤三才諒籾£¬僉竃恷如輝議基宛)(8蛍)   ( )7.?A) To have a break. ? B) To cut the vegetables.?   C) To wash the dishes. D) To clean the table.   ( )8.?A) Geography.? B) Physics. C) English. D) Science.   ( )9.?A) At home. B) At school. C)?At the supermarket. D) At the restaurant. ?   ( )10.?A) By underground.B) By light rail. C)?By bike.? D) By bus.?   ( ) 11.?A) 10 minutes. B) 15?minutes.? C) 30 minutes. D) 8?minutes.?   ( ) 12.?A) The restaurant was quite near. B) The restaurant was worthless.?   C) They often drive very far for lunch.? D)?They really enjoyed the meal.   ( ) 13.?A)?She can buy a cup of coffee for free.B) She can use a free?laptop.?   C) She can surf?the internet for free.?D)?She can provide free Wi-fi.?   ( ) 14.?A) The one with short dark?hair.? B) The tall one with blond hair.?   C)?The one with long curly hair.D)?The short one with brown?hair.   C. Listen to the passage and tell whether the following statements are true or false (登僅和双鞘徨頁倦憲栽低油欺議斤三坪否, 憲栽議喘^T ̄燕幣£¬音憲栽議喘^F ̄燕幣) (6蛍)   ( ) 15. Van Gogh sold a lot of paintings in low prices?when he was alive.?   ( ) 16. Although Vincent van Gogh?was deaf, he still enjoyed painting.?   ( ) 17. The bright colors?in his paintings show the warmth of life.?   ( ) 18. Van Gogh was often in the hospital, but he still created his best paintings.?   ( ) 19. Finally, in 1890, Vincent?van Gogh became a successful artist.?   ( ) 20. Known as a great artist today, Van Gogh lived a short and sad life.   D. Listen to the passage and complete the following sentences (油玉猟£¬頼撹鞘徨。耽腎鯉野匯簡) ?(10蛍) ?   15.Johnny is _________ _________ the entrance exam these days.   16.A few years ago, the city __________ _________?after eleven o¨clock.   17.The?people often leave the club at ________ _______ in the morning.   18.Johnny closes the bedroom window to _________ ________ the noise.   19.Since his way is of _______ _______, Johnny writes the letter for help.?   Part 2 Phonetics, Grammar and Vocabulary   (及屈何蛍?囂咄£¬囂隈才簡祉)   Å. Choose the best answer?(僉夲恷如輝議基宛)(慌20蛍)   ( ) 26.?Which of the following underline parts is different in pronunciation? ?   A)?My uncle?worked?in a factory last year.   B) He painted?a lot when he was a kid.   C)?Tim jumped?highest in his school.   D)?Mary asked?if she could go home.   ( ) 27. Which of the following sentences uses a rising tone?(幅距)?at the end   ?A) Would you like to go with us? B)?He had?finished all the exercises.   ?C) Where can tourists go in Shanghai? D)?Please take your book with you.   ( ) 28. Madam, I?didn¨t?make it. May I have __________ second try?   A) a B)?an C) the D)?/   ( ) 29.?We didn¨t?expect that the virus would spread so fast ______ the beginning of this year.   A)?in B) on C) at D) from   ( ) 30. While walking along the river, you can see many big trees on ___________ side.   A)?both B) none C) either D) all?   ( ) 31.?The flats near the city center?are?________?more expensive?than those in the other places.   A)?a little B)?little C) a few D) few?   ( ) 32. After the earthquake, _____________ medical workers were sent to the disaster area.   A) thousands? B) thousand C) thousands of D) thousand?of?   ( ) 33. Throw the fish into the rubbish bin. How terrible it ________!?   A) lives B) swims C) jumps D)?smells   ( ) 34. Don¨t jump the queue , _________ other people will not be pleased.   A)?or B)?and C) but D) so   ( ) 35.?¨C Guess who I?saw in the street this morning? It¨s Peter!?   ¨C No, it?______ be him. He is still in the U.S.?   A) wouldn¨t B) mustn¨t C) can¨t D) needn¨t   ( ) 36. The discussion?__________ for nearly twenty minutes?when I?arrived at the meeting.   A) will last B) is?lasting C) has lasted D) had lasted   ( ) 37. The customer?said that he __________?to the manager?about their bad service.   A) will complain B) would complain C) has complained D) is complaining   ( ) 38.?You¨d better __________patient with your parents when they talk to?you.   A)?be B) to be C) been D) being   ( ) 39. The little girl?kept _______ to her grandpa?until he was out of sight.   A)?wave B) waving C) to wave D) waved   ( ) 40.?Doctor Zhang, leader of the medical?team of experts, ________ by CCTV last week.   A)?interviewed? B) was interviewed C) interviews D) is?interviewed   ( ) 41. ______ great fun it is to gather with close friends, chatting and laughing£¡   A) How?a B) What?a C)?How D)?What   ( ) 42.?The twins?have never been to any other city since they were born, ___________? ?   A)?haven¨t?they B)?have they C)?don¨t they D) do they   ( ) 43. ___________ it was a hard journey, the young men didn¨t give up halfway.   A) Since B)?When C) Unless D) Although   ( ) 44. ¨C Thanks for sharing your?masks with us!?   ¨C?______   A) That¨s right. B) Never mind. C) My pleasure. D) I¨d like to.   ( ) 45.?¨C Have you heard the news about him? He won a lottery?(科同)!    ¨C_________   A) What a lucky dog! B) It¨s hard to say.   C) It¨s lovely. D) That¨s a good idea.   ‰. Complete the following passage with the words or phrases in the box. Each can only be used once£¨繍和双汽簡賜簡怏野秘腎鯉。耽腎鯉ÏÞ野匯簡£¬耽簡峪嬬野匯肝£©£¨慌8蛍£©   A) except   B)?the ground   C)?wide ?   D)?include ?   E)?in different colors   Bamboo is one of the nature¨s most surprising plants. Many people call this plant a tree, but it is a kind of grass.   Like other kinds of grass, a bamboo plant may be cut very low to 46 ?, but it will grow back very quickly. A Japanese scientist recorded one bamboo plant that grew almost 1.5 meters in 24 hours! Bamboo grows almost everywhere in the world 47 Europe. There are more than 1,000 kinds of bamboo that grow around the world on both mountains and plains(峠圻).   Not all bamboo looks the same. Some bamboo plants are very thin. They may only grow to be a few centimeters 48 while others may grow to more than 30 centimeters across. This plant also comes 49 ?, from yellow to black to green.   A)?thirsty?B)?memory ?C)?Asian?D)?die from E)?made of   Many 50 countries have been using bamboo for many centuries. They often use bamboo for building new buildings. As a matter of fact, the cables(服沫) that hold up the hanging bridge across the Min River in Sichuan are 51 bamboo. The bridge has been in use for more than 1,000 years, and is still holding strong.   In Africa, engineers are teaching poor farmers how to find water using bamboo. These African countries need cheap ways to find water because they have no money, and their fields often52 no rain and no water. It seems that bamboo is one of the best things they can use. Bamboo pipes and drills(怺) can help to make the poor 53 fields to be watered.   ♯. Complete the sentences with the given words in their proper forms?(喘凄催嶄侭公汽簡議癖輝侘塀頼撹和双鞘徨。耽腎鯉ÏÞ野匯簡)(慌8蛍)   The doctor told Windy to exercise at least ________?a week if she wanted to keep healthy. (two)   To reduce the spread of virus(押蕎), many countries stop ________?from entering. (foreign)   Simon didn¨t say anything about the case because he?wanted to keep the secret to ________. (him)   Last night I had a cup of coffee in Starbucks,?and then?I found it hard to fall ________?.(sleep)   Before the sun rose, the old ________?went to the sea to look for the lost boat?again. (fish)   The?parents were?thankful?to see that their children came back home ________. (safe)?   All?of the trousers are well designed, and I don¨t know which one to ________. (choice)   Do you know what makes so many planes and ships ________?in Bermuda Triangle(為捗寄眉叔). (appear)   ♭. Rewrite the following sentences as required£¨功象侭公勣箔個亟鞘徨,?62-67弌籾耽腎鯉ÏÞ野匯簡) ?(慌14蛍)   62. Thomas has already finished his report on fighting against pollution. ?(個葎倦協鞘)   ?Thomas ________ finished?his?report on fighting against pollution ________. ?   63.?To leave us a good impression, Kitty put on her prettiest dress for the party.(斤皿Ïß何蛍戻諒)   ?________ ________ Kitty put on her prettiest dress for the party?   64.?Alex was?proud of his father. He wrote many articles about him. ?(栽旺葎匯鞘)   Alex was ________?proud of his father ________ he wrote many articles about him. ?   65.?As we all know, many travellers?visit the Great Wall every year.?(個葎瓜強囂蓑)   As we all know, the Great Wall ________ ________?by many travellers?every year.   66.Linda didn¨t have supper and went to the concert in a hurry yesterday.(隠隔鞘吭児云音延)   ? Linda?________ to the concert ________ supper yesterday.   67. ^How?did the?ancient people build that stone bridge? ̄ asks?Tom.(個葎寂俊哈囂)   ?Tom wants?to know ________ the?ancient people?________ that stone bridge. ?   68.?to, an, important, keep calm, it, in, emergency,?is,?(銭簡撹鞘) ?   ________________________________________________________________________. ?   Part 3 ?Reading and Writing (及眉何蛍響亟)   ♪. Reading comprehension£¨堋響尖盾£©£¨慌50蛍£©   A. Choose the best answer£¨功象參和坪否£¬僉夲恷如輝議基宛£©£¨12蛍£©   Do you hate dirty beaches? We can¨t pay you, but here is a chance to meet other volunteers and have fun. We need people who are strong and can help clean up Blue Water Beach. We don¨t want to put off this job until summer. We need your help to collect and carry garbage.   If you are available for six hours on Saturday, call Mr. Wang at 558-6660.   Are you interested in repairing things? We have set up a group, Home Love, to help old people who need to fix up their homes. If you have repair skills, join us for eight hours a month. You can learn more about house building and get experience and training.   Call Home Love at 555-4663.   EFSL Club is looking for native speakers of English to join in an experiment. This experiment is?carried out over the Internet. You don't need any specific knowledge other than understanding?and speaking English at a native level. The first task will take you around 15 minutes. After this?task, you can decide whether you want to continue the experiment. The tasks involve reading?texts and designing questions and answers.   If?you?are?willing?to?help,?then?   please?email?us:?club3864@hotmail.com   Are you good at working with children? We need two persons to volunteer at Sunshine Children¨s Hospital. You need to be friendly and?optimistic?!the children are sick and you need to make them happy. Your job is to set up a play group for the children with funny games that you can play in their rooms. If you can spare an hour three times a week, come and join us!   It¨s a great chance to learn about hospitals and teaching.   Email us: sunshinech@sina.com?   ( ) 69. If you want to be a volunteer ________, you need to work six hours on Saturday.   A)?in the EFSL Club ? B) at Sunshine Children¨s Hospital   C) on the?Blue Water Beach D) of Home Love.?   ( ) 70. If you have repair skills and want to learn more about it, you can ________.?   A) email?to?club3864@hotmail.com? B) email to sunshinech@sina.com?   C) call Mr. Wang at 558-6660 D) call Home Love at 555-4663   ( ) 71. EFSL Club needs people who _________ to join in the experiment. ?   A) have some specific knowledge? B) understand and speak English very well?   C) are good at doing experiments D) can read and design questions and answers   ( ) 72. Which of the following is not?suitable for the children at Sunshine Children¨s Hospital?   A) Paper cuttings. B) Flying kites.? C) Singing.? D)?Drawing.? ?   ( ) 73. The underlined word?^optimistic ̄?means?_________.   A) successful B) helpful C) thoughtful D) cheerful   ( ) 74. We can probably read the material above on the ________ page of a newspaper£®   A) advertisement B) entertainment C) fashion D) business   B.?Choose the words or expressions and complete the passage£¨僉夲恷如輝議汽簡£¬頼撹玉猟£©£¨12蛍£©   Studies prove that there are many differences between people who own kittens and those who own puppies.   1. Cat lovers are not afraid to be alone   Wonder why so many ?75 ?girls own cats? Cat people love to spend time and live alone. They prefer to stay at home rather than party all night long. Dog lovers, ?76 , enjoy the company and they have trouble living alone.   2. Dog lovers seek companionship(誌育購狼)   Many people adopt or buy dogs. One of the ?77 ?is that they look for long-term companionship. Dogs love the company and tend to spend more time with people than just sleep the whole day on the couch. Dog owners are the same. My friend, who is a big dog lover, says, ^The best thing about owning a dog is companionship. When I come home, my puppy comes to ?78 ?me as if he has not seen me for ages. ̄   3. Cat lovers tend to ignore rules   Dogs are more obedient than cats. While it is extremely hard to make a cat to walk with you in the park or teach them to sit or?lie down when needed, dogs do those things easily. The same goes for dog lovers ¨C they ?79 ?the rules and obey when needed. Cat people often ignore the rules they do not like.   4. Cat lovers are more ?80   Cats lovers do not bother about a single life. They have enough strength to survive the hard times all alone and deal with any problem without any help. Without someone else¨s help, Dog people have trouble solving their problems. ?   ( ) 75. A) lovely B) likely C) lonely D) friendly   ( ) 76. A) indeed B) instead C) in fact D) for example   ( ) 77. A) reasons B) secrets C) results D) choices   ( ) 78. A) notice B) catch C) greet D) cheer   ( ) 79. A) follow B) explain C) protect D) break   ( ) 80. A) responsible B) powerful C)?confident D)?independent   C.?Read the passage and fill in the blanks with proper words (壓玉猟議腎鯉坪野秘癖輝議汽簡£¬聞坪否宥乏£¬耽腎鯉ÏÞ野匯簡£¬遍忖銚厮公) (14蛍)   A Welcoming Way?to Show China to the World   Modern life?is not easy and full of stress. It will be nicer to get away from all the noise and congestion (啜七) and live a simpler life in the countryside. This is what popular vlogger(利大篇撞村崙宀)?Li Ziqi did.   Li was raised on a farm by her grandparents, but at the age of 14 she left the farm to work in the city. However, she found that city life was d?81 ?and decided to move back to the countryside. ^When I worked in the city, it was only about survival, ̄?she said, ^In the countryside, I am t82 ?living. ̄   When Li was back, she?began making videos about her daily life and posting them on the Internet. She now has more than 20 million followers on Sina Weibo?and over 7.5 million subscribers on YouTube.?Her fans admire the way she makes e?83 ?by herself: growing food and preparing traditional Chinese dishes, cutting down bamboo and making furniture, dyeing (半弼) cloth and making her own clothes. The videos are beautifully made, but Li says she hopes her videos can provide people with e 84 ?as well as fun. ^I want people in the city to know where their food comes from. Some children b85 ?rice grows on trees! ̄   The idyllic (弥坩鮒違議) countryside life Li shows has the magical power of making people feel comfortable and relaxed. When we talk about Chinese?culture, the first things that come to many people might be bullet trains, 5G technology and fast-developing cities. However, it is actually the more traditional?side of China that is much more a86 ?to people from other cultures. Through her videos, Li lets the world know that Chinese people are good at making works of a87 ?out of even the simplest materials! this is definitely a way to show China to the world.   81. d82. t83. e84. e?85. b86. a87. a?   D.?Answer the questions£¨功象玉猟坪否指基和双諒籾£©£¨12蛍£©   Stephen Glenn is a famous American scientist who has made several very important medical breakthroughs(融篤). Many people were dying to know the secrets to his fantastic achievements. To solve?the mystery, a reporter interviewed him asking why he was able to be so much more creative than the average person.   Stephen Glenn said that it all came from an experience with his mother that occurred when he was about four years old. He tried to remove a bottle of milk from the refrigerator and it fell, spilling its contents all over the kitchen floor!a real sea of milk!   Instead of shouting at him, giving him a lecture or punishing him, his mother said, “Steve, what a great and wonderful mess you have made! Well, the damage has already been done. Would you like to get down and play in the milk for a few minutes before we clean it up? ̄   Indeed, he did. After a few minutes, his mother said, “You know, Steve, whenever you make a mess like this, eventually you have to clean it up and restore all the things?to its proper order. So, we should clean it up.“?He used the sponge?(今逐) and together they cleaned up the spilled milk.   His mother then said, “You have a failed experiment in how to effectively carry a big milk bottle with two tiny hands. Let's go out in the back yard and fill the bottle with water and see if you can discover a way to carry it without dropping it.“?The little boy learned that if he grasped the bottle at the top near the lip with both hands, he could carry it without dropping it. What a wonderful lesson!   This famous scientist said that it was at that moment that he knew ________________________. Instead, he learned that mistakes were just opportunities for learning something new,?which is, after all, what scientific experiments are all about. Even if the experiment?doesn't work, we usually learn something valuable from it.   88. Stephen Glenn?is more creative than an ordinary person, isn¨t?he?   89.?How old was Stephen when the experience with his mother happened?   90. What did his mother ask him to do when Stephen spilled the milk all over the floor?   91. How can a little boy?carry a big?bottle without dropping?it?   92. What can be filled in the blank to complete the sentence in the last paragraph?   It was at that moment that he knew __________________________________________.   93. What do you think of Stephen¨s mother? Give two reasons. ?   ?I think she is a _________ mother because _______________________________________.   †. Writing£¨恬猟£©£¨慌20蛍£©   94£®Write a passage?of at least 60 words according to the given situation.£¨萩功象侭公秤尚亟匯粁三£¬音富噐60倖簡£¬炎泣憲催音媼鯉。£©   秤尚戻幣£º   壓云僥豚肖社僥楼豚寂£¬低頁泌採蝕婢僥楼議嗤焚担辺資萩潤栽低議僥楼将煽才悶刮霧匯霧。£¨茅鮒梧翌猟悶音ÏÞ。£© ?   Expressions for references:   take online courses, watch video lectures, ?organize Wechat groups,   share the experience, ?follow the advice, the self-learning ability   廣吭£º   貝弄編壌嶄坪否音誼蛍。   猟嶄音誼竃ÏÖ販採侖兆、丕兆參式凪万Ïà購佚連£¬倦夸音嚠得蛍。   楳屯曝2019僥定湘定雫及屈肝僥匍嵎楚距冩霞編   ?哂囂油薦猟忖嚥歌深基宛 Q 2020.04   A. Listen and choose the right picture (功象低油欺議坪否£¬僉竃Ïà哘議夕頭) (6蛍)   1. Jenny?and her parents used to go out for a picnic at weekends. ?(B)   2. Alice tells us that she often helps her mother with the housework after school. ?(G)   3. Chinese people have dragon boat races to celebrate the traditional festival. (H)   4. Look at the sign. We are not allowed to take pictures in the museum. (A)   5. To save water, we should take a shower instead of having a bath. (F)   6. Long time ago, the castles were the places where the kings and princes lived. (D)   B.?Listen to the dialogue and choose the best answer to the question you hear?(功象低油欺議斤三才諒籾£¬僉竃恷如輝議基宛)?(8蛍)   7. W: Michael, since you have come back, help me cut the vegetables into pieces.   M: Give me a break, mom´ And I can wash the dishes and clean the table after dinner. ?   Q: What does Michael¨s mother ask him to do? ?(B)   8. W: Max, what are you doing? It¨s dinner time. Haven¨t you finished your homework?   M: No. I¨ve already done my English, but there¨s still a lot to do. I will label this map for geography next.   W: Is that all?   M: No. I¨ve got some physics and science homework to do after dinner.   Q: Which piece of homework did the boy do first? £¨C£©   9. W: Your bedroom looks quite good now, Carl.   M: Thanks, Mum. I like it. But I¨m not sure the lamp is right for my desk ! it¨s too big.   W: Maybe we could see if there¨s anything you like better when we go shopping?   Q: Where does the dialogue probably take place? ?(A)   10. W:?Shanghai is a very modern city, isn¨t it?   M: Yes, it is. There¨s very convenient public transport. You can travel around by bus, coach, underground, and light rail. Besides, shared bikes are everywhere. ?   W: I see. By the way, how can I get to the Shanghai Museum?   M: Well, the bus stop is over there. It will take us right there. Let¨s go.   Q: How will they go to the Shanghai Museum? ?(D)   11. M: What time will the film start this evening, Mum?   W: Not until a quarter to eight. Anyway we need to be at the cinema by half past seven because there¨s always a queue to collect the tickets and get drinks.   M: So we won¨t need to leave home until seven fifteen then.   Q: How long will it take them to get to the cinema? ?(B)   12. M: I¨m glad we came here. This is really delicious!   W: I was worried you would think it was too far to drive.   M: Well, it¨s true. I¨ve never driven two hours just to get lunch. But really, I think it¨s worth it.   Q: What can we learn from the dialogue? ?(D)   13. M: Is this the new laptop you bought last week? It looks nice.   W: Yes, it is. Thanks. I¨m using it to surf the Internet.   M: Here? In this Caf└? How can you do that?   W: The caf└ provides free Wi-Fi. Of course, I have to buy a cup of coffee.   Q: What does the woman mean in the dialogue? ?(C)   14. W: Who do you think will win the singing competition? I think the one with short dark hair is best.   M: Do you? I think the tall one with blond hair has a much better voice.   W: But she sang a really boring song ! and she can¨t dance.   M: That¨s true. I expect you¨re right. The others weren¨t very good, were they?   W: I agree. Especially the one with long curly hair and the short one with brown hair. They are really annoying.   Q: Who do the speakers think will win the singing competition? (A) ?   C. Listen to the passage?and tell whether the following statements are true or false (登僅和双鞘徨頁倦憲栽低油欺議坪否, 憲栽議喘^T ̄燕幣£¬音憲栽議喘^F ̄燕幣) (6蛍)   The paintings of Vincent van Gogh sell for a lot of money today. But before his death in 1890, van Gogh had only been able to sell one painting.   Vincent was born in the Netherlands in 1853. He studied to be a member of the church. But he always had a serious problem with his mind, and he felt everything too deeply. At the age of 27, he went to study art in Belgium. He thought that he could bring people happiness by creating something beautiful. He started painting.   In 1886, Vincent moved to Paris. He began to paint in a new style there. He used bright colors to create a feeling of light and movement, because he loved how it could light up the world in different ways.?His paintings usually show a warmth of life. In early 1888, he moved to the south of France. Soon Vincent¨s illness became worse. Although he was often in the hospital, Vincent painted his best works in the next few years, including The Starry Night and Sunflowers.   But people didn¨t buy his paintings, and he always saw himself as a failure.Vincent died on July 29, 1890. ?He was just thirty-seven years old.   ( 15. F 16. F 17. T 18. T 19. F 20. T )   D. Listen to the?passage and complete the following sentences (油玉猟£¬頼撹鞘徨。耽腎鯉ÏÞ野匯簡)   ?(10蛍)   Dear Editor,   I¨m a Grade Nine student and will leave middle school in June. These days I am preparing for the entrance exam. But I have some trouble. A few years ago, I had no sleeping problem at night. After eleven o¨clock, the city was quiet and everybody went to sleep. Now, things are completely different! There is noise twenty-four hours a day, seven days a week. It¨s non-stop! In my street, it¨s not just buses, taxis and planes. It¨s people! There is a nightclub near my flat. It stays open all night. People often leave the club at three o¨clock in the morning. They always shout ^good-night ̄ very loudly, get in their cars and drive away very fast.   I can¨t sleep well at night. I have to close my bedroom window! It¨s the only way to keep off the noise. But it¨s of little use. Can you help me?   Yours,   Johnny   21.?preparing?for 22. was quiet23. three/3 o¨clock 24. keep off 25. little use   歌深基宛   Part 2   II.?26.?B 27. A 28. A 29.C 30. C 31. A 32. C 33. D 34. A 35.C   36. D 37. B 38. A 39. B 40. B 41. D ?42. B 43. D 44. C 45. A   III. 46. B?47. A 48. C 49. E 50. C 51. E 52. D 53. A   IV. 54. twice ? ? 55. foreigners 56. himself 57. asleep ?   58. fisherman/fishermen? 59. safely? 60. choose ? 61. disappear ?   V. 62. hasn¨t,?yet 63. Why did 64. so,?that 65. is visited 66. hurried,?without ?   67. how,?built ?68. It is important to keep calm in an emergency.   Part 3 £¨69-87籾耽弌籾2蛍£©   VI. A. 69. C?70. D?71. B?72. B 73. D 74. A   B. 75. C?76. B?77. A 78. C 79. A 80. D   C.?81. difficult?82. truly 83. everything 84. education?85. believe?86.attractive87. art   D. £¨88籾1蛍。89-92籾耽弌籾2蛍£¬坪否媼1蛍£¬囂冱媼1蛍。93籾3蛍£¬坪否媼2蛍£¬囂冱燕器慌媼1蛍。£©   88.?Yes, he is. ?   89. He was four.   90. She asked him to play in the milk for a few minutes and then clean it up. £¨After?that she asked him to discover a way to carry the bottle without dropping it. £©   91. He?can grasp the bottle at the top near the lip with both hands. In this way, he can carry it without dropping it.?/ By grasping the bottle at the top near the lip with both hands.   92. It was at that moment that?he knew?that he didn¨t need to be afraid of making mistakes.   ?(Any reasonable answer is acceptable.)   93. She is a wise mother because she knew how to protect the boy¨s curiosity and guided him to learn something from the mistakes. ?/ She is a clever mother because she didn¨t shout at the boy, give him a lesson or punish him. Instead, she guided him to solve the problem by himself. ?   ?(Any reasonable answer is acceptable.)   ?   VII. 94. Writing (待)   亟三得蛍炎彈£º恬猟慌20蛍£¬凪嶄坪否8蛍£¬囂冱8蛍£¬怏岶潤更蛍4蛍[得蛍柴蛍涙0.5蛍]。   蛍亀£º ?A:20-18 B:17-15 C: 14-12 D:11-6 E:5-0   ?A: 房揃賠漣、坪否割糞、潤更冢畜£¬囂隈危列富噐3倖£¨根£©。   ?B: 蕪籾彈鳩£¬坪否児云割糞£¬貸辞來児云栽尖賠漣。囂隈危富噐6倖£¨根£©。   ?C: 蕪籾嗤弌陶餓£¬徽坪否賓賠漣£¬貸辞來音湊栽尖。囂隈危富噐8倖£¨根£©。   ?D: 蕪籾陶餓冢嶷、坪否音賠漣、富嗤貸辞來£¬簡音器吭、危列階狛10倖£¨根£©。   ?E: 嬬鏡羨亟恬嚥麼籾嗤購議2鞘三參貧£¬匯違音富噐1蛍。歓貝亟堋響音公蛍。   坪否£º慌8蛍   7-8蛍麼籾亙苧£¬坪否俳籾割糞£¬潤更頼屁£¬燕器賠萱頼屁£¬音亟系三。   5-6蛍麼籾熟葎苧鳩£¬坪否児云俳籾£¬熟葎割糞£¬吭房児云銭香£¬燕器児云賠萱徽音校頼屁。   3-4蛍麼籾音校苧鳩£¬坪否宣籾熟垓£¬燕器音校賠萱£¬吭房音校銭香。   0-2蛍 麼籾音苧鳩£¬児云猟音斤籾£»坪否汽院£¬燕器音賠。貝弄堋響猟嫗音公蛍。   囂冱£º慌8蛍   ¢Ù?憧亟£º耽危児云諏0.5蛍£¬揖匯危列音嶷鹸柴方。耽曾侃諏1蛍。   ¢Ú?囂隈£º 揖¢Ù。 揖匯倖鞘徨嶄議囂冱危列恷謹諏1蛍。   ¢Û?炎泣憲催、寄弌亟諾眉侃栽柴悳諏蛍葎1蛍。   歌深傍苧£º   7-8蛍£¬危列壓0-3倖。傍苧£º危匯侃辛參音諏蛍£¬徽畠壌圻夸貧音嬬誼諾蛍。   ?5-6蛍£¬危列壓4-6寂£¬悳悶危列奉噐熟謹£¬徽嬬心賠猟云侭覚墮議麼勣坪否。   ?3-4蛍£¬危列謹噐7倖£¬拝富嗤頼屁來潤更燕器£¬厮冢嶷唹Ïì猟嫗燕峰議麼勣坪否。   1-2蛍£¬侭亟鞘徨児云奉涙吭吶議燕器£¬徽珊嬬心峡律汎麼籾議匯泣泣吭房。   怏岶潤更£º4蛍   ?¢Ù?4蛍£º貧和猟送芥£¬貸辞購狼賠漣£¬母膳塰喘購選簡。喘囂戟源仇祇£¬鞘侏潤更謹劔旺塰喘如輝。   ¢Ú?3蛍£º貧和猟曳熟宥乏£¬嬬癖輝塰喘匯乂購選簡。喘囂号袈£¬鞘侏鞘塀源嗤延晒。   ¢Û?2蛍£º貧和猟児云銭香£¬嬬校塰喘購選簡£¬喘囂彈鳩£¬鞘侏鞘塀嗤匯協延晒賜嗤楼降燕器。   ∠?1蛍£º房略銭偬音柳埔£¬音亟系三£¬鞘侏鞘塀嗤延晒£¬涙賜富需嶄猟塀燕器。   ⊥?0蛍£º宥鐙鞘侏鞘塀汽匯£¬簡祉洞窪宀£¬軸聞涙囂隈危列£¬匯違匆音公怏岶潤更蛍。   簡方£º   ¢Ù?簡方音怎40簡宀£¬誼蛍壓D賜E亀£»   ¢Ú?簡方音怎50簡宀£¬誼蛍匯違恷謹音階狛C£»   ¢Û?簡方壓50-59簡宀£¬耽富5倖忖諏1蛍£¬誼蛍匯違恷謹音階狛B   ∠?峪亟竃倖艶汽簡、簡音撹鞘£¬音公蛍。 本文档由香当网(https://www.xiangdang.net)用户上传

    下载文档到电脑,查找使用更方便

    文档的实际排版效果,会与网站的显示效果略有不同!!

    需要 10 香币 [ 分享文档获得香币 ]

    下载文档

    相关文档

    2020届上海市长宁区初三英语二模

      2020 年长宁区初三英语在线学习效果评估试卷  2020. 5  1.?本卷有 7?大题,共 94?小题。  2.?试卷满分 150?分。考试时间 100?分钟。  3.?全部试题均采用...

    4天前   
    22    0

    2020届上海市金山区初三英语二模

      (满分150分,考试时间100分钟)  考生注意:本卷有7大题,共94小题。全部试题均采用连续编号。请将所有答案做在答题纸的指定位置上,做在试卷上一律不给分。  Part 1 ?Liste...

    4天前   
    22    0

    15届 上海市静安区初三物理一模(答案)

    区初三物理一模

    1年前   
    347    0

    第二学期初三英语教学总结

    第二学期初三英语教学总结第一篇:2014-2014学年度第二学期初三英语教学总结 本学期本人继续担任初三年级的英语教学工作。第一、关于本人的工作。本人在工作中,积极主动完成学校要求的各项工作。...

    9年前   
    236    0

    上海市闵行区2019-三年中考二模英语试卷精选汇编:单项选择专题

    上海市闵行区2019-2021年三年中考二模英语试卷精选汇编单项选择专题上海市闵行区2021年中考二模语英语试题II. Choose the best answer (选择最恰当的答案)(15...

    6个月前   
    138    0

    上海市黄埔区2019-三年中考二模英语试卷分类汇编:完形填空

    上海市黄浦区2019-2021年三年中考二模英语试卷分类汇编完形填空上海市静安区2021年下学期九年级中考英语二模试题B. Choose the words or expressions an...

    6个月前   
    170    0

    上海市奉贤区2019-三年中考二模英语试卷分类汇编:回答问题

    上海市奉贤区2019-2021年三年中考二模英语试卷分类汇编回答问题2021年上海市奉贤区初三英语二模D. Answer the questions. (根据短文内容回答问题)(12分)Do ...

    7个月前   
    156    0

    上海市奉贤区2019-三年中考二模英语试卷分类汇编:阅读选择

    上海市奉贤区2019-2021年三年中考二模英语试卷分类汇编阅读选择2021年上海市奉贤区初三英语二模A. Choose the best answer(根据以下内容,选择最恰当的答案)Sai...

    6个月前   
    161    0

    上海市闵行区2019-三年中考二模英语试卷精选汇编:阅读理解专题

    上海市闵行区2019-2021年三年中考二模英语试卷精选汇编阅读理解专题上海市闵行区2021年中考二模语英语试题A. Choose the best answer (根据短文内容, 选择最恰当...

    6个月前   
    139    0

    上海市静安区2019-三年中考二模英语试卷分类汇编:阅读选择

    上海市静安区2019-2021年三年中考二模英语试卷分类汇编阅读选择上海市静安区2021年下学期九年级中考英语二模试题A. Choose the best answer (根据短文内容, 选择...

    6个月前   
    177    0

    上海市闵行区2019-三年中考二模英语试卷精选汇编:完形填空专题

    上海市闵行区2019-2021年三年中考二模英语试卷精选汇编完形填空专题上海市闵行区2021年中考二模语英语试题B. Choose the words or expressions and c...

    6个月前   
    222    0

    2021年初三英语个人年度工作总结「二」

     2021年初三英语个人年度工作总结【二】撰写人:___________日 期:___________2021年初三英语个人年度工作总结【二】本学期我担任初三级(1)班、(2)班的英语教学。...

    6个月前   
    97    0

    初三英语教师述职

    初三英语教师述职第一篇:初三教师述职报告初三毕业班的教学工作终于结束了,顺利且圆满地完成了各项指标,并在全区排名前列,这给我们每一位初三老师为之感到兴奋和骄傲,让我们都深深地觉得这一年的付出是...

    8年前   
    263    0

    如何进行初三英语复习

    如何进行初三英语复习  根据一轮复习的特点,以基础知识和课本中出现的语言点为线索,以课本中出现的主要词汇、短语和句型为框架,精心设计,引导学生由浅入深,启发学生多方位进行思维。讲练结合,师生互...

    6年前   
    314    0

    初三英语教学心得

    初三英语教学心得第一篇:初三英语教学心得英语教学和其他学科一样,有严谨的系统性和连贯性。学生在初一、初二段所获得的语言技能,能否在初三年级得到继续发展,是防止分化的又一个问题。这就给教师提出了...

    8年前   
    263    0

    初三英语复习提纲

    初三英语复习提纲  为了更加方便的为广大同学提供初三备考复习,爱学家园为进入初三的同学准备了学习提纲,大家可以简单的了解看看,或许对大家的备考有所帮助。  1.名词,中考要求:名词的数和名词的...

    8年前   
    316    0

    初三英语教师教学总结

    初三英语教师教学总结  本学期,本人担任初三(1)、(2)班的英语教学工作,能够爱岗敬业,勤勤恳恳地工作。一个学期来,主要做了以下的工作:  一、抓好学生的学习思想,提高学生的学习质量  1、...

    6年前   
    232    0

    初三英语教学心得

    初三英语教学心得  英语教学和其他学科一样,有严谨的系统性和连贯性。学生在初一、初二段所获得的语言技能,能否在初三年级得到继续发展,是防止分化的又一个问题。这就给教师提出了更高的要求,即力求把...

    7年前   
    117    0

    初三英语工作总结

    初三英语工作总结  1. 根据开学初定下的初三年组的培优转差的方案,制定了英语的转化计划,重点放在了边缘生的转化上。通过思路的变化,就为初四的中考提前做好的准备。在确定了名单后,我积极的与学生...

    7年前   
    152    0

    2019届高三英语二模试题有答案

    2019届高三英语二模试题有答案 本试卷由四个部分组成。其中,第一、二部分和第三部分的第一节为选择题。第三部分的第二节和第四部分为非选择题,共12页。试卷满分150分,考试时间120分钟。考...

    2年前   
    1477    0

    文档贡献者

    高***了

    贡献于2021-11-24

    下载需要 10 香币 [香币充值 ]
    亲,您也可以通过 分享原创文档 来获得香币奖励!
    下载文档

    该用户的其他文档