三年级下册英语期末专项复习卷(人教PEP)


     听力专项复习卷一 时间: 30 分钟 满分: 100 分 题号 一 二 三 四 五 六 七 总分 得分 一、听录音,选出你所听到的单词。(10 分) ( )1.A. dad B. cat C. bag ( )2.A. ten B. pen C. seven ( )3.A. big B. pig C. gift ( )4.A. body B. dog C. box ( )5.A. fun B. run C. sun 二、听录音,选出与你所听内容相符的图片。(15 分) ( )1.A. B. C. ( )2.A. B. C. ( )3.A. B. C. ( )4.A. B. C. ( )5.A. B. C. 三、听录音,判断以下图片是否与所听内容相符。相符画“ ”,不相符画 “ ”。(12 分) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 四、听录音,选出与你所听内容相符的句子。(12 分) ( )1.A. Linda is a girl. She is from Canada. B. Tom is a boy. He is from China. C. Linda is a girl. She is from China. ( )2.A. Tom is my new friend. He is a boy. B. Tom is a new student. C. Tom is my brother. ( )3.A. It has big eyes. B. It has small ears. C. It has a big mouth. ( )4.A. The ball is on the desk. B. The ball is in the desk. C. The ball is under the desk. ( )5.A. Peter likes oranges. B. I don't like fruit. C. Peter likes pears. ( )6.A. There are sixteen kites. B. There are seventeen cats. C. There are thirteen caps. 五、听录音,选出与你所听内容相对应的答语。(15 分) ( )1.A. I'm from China. B. It's on the book. C. I'm a pupil. ( )2.A. He is my grandpa. B. Yes, he is. C. She is a teacher. ( )3.A. It's on the book. B. It's in your desk. C. It's big. ( )4.A. Yes, it is. B. Yes, I do. C. Yes, I am. ( )5.A. It's big. B. Fifteen. C. OK. 六、听录音,在表格相应位置打“√”。(12 分) Name Apple Pear Orange Eleven Thirteen Twelve Peter Tom Sam 七、听录音,选出与下列人物相关的选项,将序号填入相应表格内。(24 分) Peter Tom Lily Lucy A. B. C. D. E. F. G. H. 听力专项复习卷一 听力材料: 一、1. bag 2. ten 3. pig 4. box 5. fun 二、1. I'm from the USA. 2. Who's that woman? 3. It has long ears. 4. This is a boat. 5. I like pears. 三、1. We are pupils. 2. This is my family. 3. It has a long nose. 4. The cat is under the chair. 5. I like watermelons. 6. I have a long ruler. 四、1. This is Linda. She is from Canada. 2. This is Tom. He is a new pupil. 3. Look at the rabbit. It has big eyes. 4. The ball is under the desk. 5. This is Peter. He likes pears. 6. Look, there are seventeen cats in the house. 五、1. Where are you from? 2. Who's that man? 3. Where is the book? 4. Are you tall? 5. Let's buy some fruit. 六 、 I have three friends. Peter is eleven. He likes pears. Tom is twelve. He likes oranges. Sam is thirteen. He likes apples. 七、Look at my friends. This is Peter. He is from the USA. He is very tall. This is Tom. He likes toy cars. He is a student. Lily is from China. She likes bananas. Lucy is a teacher. She is from the UK. 答案: 一、1. C 2. A 3. B 4. C 5. A 二、1. B 2. B 3. A 4. C 5. A 三、1. 2. 3. 4. 5. 6. 四、1. A 五、1. A 2. B 2. A 3. A 4. C 5. C 6. B 3. B 4. C 5. C 六、 Name Apple Pear Orange Eleven Thirteen Twelve Peter √ √ Tom √ √ Sam √ √ 七、Peter—C H Tom—D F Lily—A G Lucy—B E 听力专项复习卷二 时间: 30 分钟 满分: 100 分 题号 一 二 三 四 五 六 七 八 总分 得分 一、听录音,根据所听顺序用阿拉伯数字给各组单词排序。(15 分) 1. ( )family ( )friend ( )fruit 2. ( )today ( )tail ( )toy 3. ( )box ( )boy ( )buy 4. ( )she ( )he ( )we 5. ( )woman ( )watermelon ( )under 二、听录音,选出正确的选项。(12 分) ( )1.A. B. ( )2.A. B. ( )3.A. B. ( )4.A. B. ( )5.A. B. ( )6.A. B. 三、听录音,为下列图片排序。(16 分) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 四、听录音,圈一圈。(12 分) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 五、听录音,猜一猜,选出与你所听内容描述相符的一项。(15 分) ( )1.A. China B. Canada C. USA ( )2.A. apple B. pear C. orange ( )3.A. monkey B. giraffe C. elephant ( )4.A. car B. map C. boat ( )5.A. grandpa B. sister C. grandfather 六、听录音,连线。(10 分) 1. Amy 2. Mike 3.Chen Jie 4.John 5. Zhang Peng A. B. C. D. E. 七、听录音,选出与你所听内容相对应的答语。(10 分) ( )1.A.She is my mother. B. She is my sister. ( )2.A.Yes, it is. B. It's under the chair. ( )3.A.Me,too. B. No, I don't. ( )4.A.I have twelve. B. I see twelve. ( )5.A.No. It has a long tail. B. No. It has a short tail. 八、听录音,选择正确的一项。(10 分) ( )1. Where is Jack from? A. The UK. B. Canada. C. The USA. ( )2. What does Jack do? A. He is a teacher. B. He is a student. C. He is a doctor. ( )3. How old is Jack? A. He is eleven. B. He is twenty. C. He is eighteen. ( )4. What does Jack look like? A. He is short. B. He is fat. C. He is tall. ( )5. What does Jack like? A. He likes bananas. B. He likes watermelons. C. He likes strawberries. 听力专项复习卷二 听力材料: 一、1. friend fruit family 2. today toy tail 3. buy box boy 4. he she we 5. woman under watermelon 二、1. It's from China. 2. He is my grandpa. 3. It's big. 4. This is a chair. 5. I like strawberries. 6. I see thirteen flowers. 三、1. Let's buy some fruit. 2. Row a boat. 3. It's too fat. 4. Bounce a ball. 5. I eat grapes. 6. It has long ears. 7. Put your book in your bag. 8. she's under the desk. 四、1. I have twelve crayons. 2. My sister is fifteen years old. 3. Five and six is eleven. 4. My sister is tall. 5. She is my sister. 6. It's in the box. 五、1. It's a big country. The pandas are from this country. 2. It's not red. It's not yellow. It's orange. 3. It's very tall. It has a long neck. 4. We can row it on a river. 5. She is a girl. 六、1.—How many pencils do you have, Amy? —I have eleven pencils. 2. —Do you like bananas, Mike? —No, I don't. I like oranges. 3. —How many cars do you see,Chen Jie? —I see fifteen. 4. —Have some strawberries, John. —Thank you. 5. —Where is your bag, Zhang Peng? —It's on the desk. 七、1.Who's that girl? 2. Is it under the chair? 3. Do you like apples? 4. How many kites do you see? 5. Does it have a long tail? 八、 Look, who's that man? He is my new teacher Jack. He is from the USA. He is twenty years old. He is young. He is tall. He likes black and blue. He likes bananas. 答案: 一、1.312 2.132 3.231 4.213 5.132 二、1.A 2.A 3.B 4.B 5.B 6.A 三、2 7 4 6 3 8 1 5 四、1.12 2.15 3.11 4. 左图 5. 右图 6. 左图 五、1. A 2. C 3. B 4. C 5. B 六、1-D 2-C 3-B 4-A 5-E 七、1.B 2.A 3.B 4.B 5.B 八、1. C 2. A 3. B 4. C 5. A 语音与词汇专项复习卷 时间: 60 分钟 满分: 100 分 题 号 一 二 三 四 五 六 七 八 九 十 十 一 十 二 十 三 总 分 得 分 一、读一读, 判断下列各组单词中画线部分发音是否相同, 相同写“T”, 不相同写 “F”。(5 分) ( )1.A. apple ( )2.A. she ( )3.A. in B. map B. he B. big C. grape C. we C. thin ( )4.A. mother B. brother C. so ( )5.A. under B. beautiful C. pupil 二、读一读, 选出画线部分读音不同的一项。(5 分) ( )1.A. today ( )2.A. fat ( )3.A. kite B. box B. panda B. it C. hot C. dad C. sixteen ( )4.A. desk B. red C. giraffe ( )5.A. USA B. duck C. run 三、读一读, 选出与所给单词画线部分读音相同的一项。(5 分) ( )1. cake What is your dad's name? A B C ( )2. seven These are her pencils. A B C ( )3. nice There are five gifts for the children. A B C ( )4. body Look, the toy has an orange nose. A B C ( )5. pupil The students run for fun. A B C 四、读一读, 判断下列句子中画线部分的读音是否相同, 相同写“T”, 不相同写 “F”。(5 分) ( )1. The map is on the wall. ( )2. The boy likes the toy. ( )3. We have a new friend. ( )4. That man is my grandfather. ( )5. The giraffe is thin and tall. 五、填写正确的字母补全单词, 并与相应的图片连线。(10 分) 1. t cher 2.f t 3.b ll 4.b n n 5.w m n A. B. C. D. E. 六、读一读, 将下列单词送入正确的房子里。(9 分) mom watermelon grandma fourteen twenty eleven pear grapes father Family Fruit Number 七、为下列单词选出对应的图片。(6 分) ( )1. pupil A. B. C. ( )2. grandma A. B. C. ( )3. tall A. B. C. ( )4. grapes A. B. C. ( )5. map A. B. C. ( )6. seventeen A. B. C. 八、根据图片提示, 将下列字母按正确的顺序排列, 并在四线三格中写出单词。 (4 分) 1. amn 2.sstrie 3. dske 4.cpa 九、读一读, 找出数词间的规律, 选择正确的数词写一写。(有多余的备选答案)(10 分) eleven fourteen twelve twenty sixteen eighteen seventeen nineteen 1. five ten fifteen 2. six eight ten 3. two five eight 4. one seven thirteen 5. four eight twelve 十、读一读, 选出与画线单词同类的一项。(5 分) ( )1. He is from Beijing, China. A. Shanghai B. Canada C. welcome ( )2. My father is a teacher. A. apple B. seven C. student ( )3. That man is my grandfather. A. woman B. ball C. grapes ( )4. It is very tall. A. tail B. buy C. big ( )5. There are twenty birds. A. many B. so C. eleven 十一、读一读, 选出画线单词的对应词。(5 分) ( )1. He is from the USA. A. his B. she C. her ( )2. Who is that girl? A. woman B. man C. boy ( )3. My brother is thin. A. fat B. short C. small ( )4. My new ruler is long. A. big B. tall C. short ( )5. It's on your desk. A. in B. under C. and 十二、读一读, 请根据句子内容与图片提示选择正确的单词, 抄写在四线三格上。 (10 分) watermelons grandpa short Canada car 1. He is from . 2. The old man is my . 3. It has a tail. 4. Look, there is a . 5. I like . 十三、根据图片及表格中的字母提示, 猜出单词填写表格。(21 分) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 语音与词汇专项复习卷 一、1. F 2. T 3. T 4. F 5. F 二、1. A 2. B 3. A 4. C 5. A 三、1. C 2. C 3. A 4. B 5. A 四、1. F 2. T 3. F 4. T 5. F B. C. D. E. 五、1. techer 2.fat 3.ball 4.banana 5.woman A. 六、Family: mom grandma father Fruit: watermelon pear grapes Number: fourteen eleven twenty 七、1. B 2. A 3. C 4. B 5. B 6. C 八、1. man 2. sister 3. desk 4. cap 九、1. twenty 2. twelve 3. eleven 4. nineteen 5. sixteen 十、1. B 2. C 3. A 4. C 5. C 十一、1. B 2. C 3. A 4. C 5. B 十二、1. Canada 2. grandpa 3. short 4. car 5. watermelons 十三、1. brother 2. banana 3. chair 4. orange 5. boat 6. China 7. pear 句型与情景交际专项复习卷 时间: 60 分钟 满分: 100 分 题号 一 二 三 四 五 六 七 八 总分 得分 一、为下列图片选择正确的句子。(10 分) ( )1. A. I'm from the UK. B. Welcome to China. C. I'm from the USA. ( )2. A. Welcome! B. Let's go home! C. Come here, children! ( )3. A. The books are on the desk. B. The pen is in the desk. C. The pencil box is under the desk. ( )4. A. Have a good time! B. Open it and see! C. Let's buy some fruit! ( )5. A. He is my brother. B. He is my grandfather. C. She is my sister. 二、判断下列句子是否与图片内容相符, 相符画“”, 不相符画“ ”。(12 分) 1. He is from the UK. 2. She is my mother. 3. It's so tall. 4. These are not grapes. 5. It's in my bag. 6. It has long ears. 三、读一读, 圈出正确的单词补全句子。(10 分) 1. (He She) is my grandma. 2. Where (are am) you from? 3. That (man woman) is my grandpa. 4. (Is Are) he your father? 5. It has big (eye eyes). 6. This is (a an) orange. 7. I like (apple apples). 8. How many (crayon crayons) do you have? 9. Silly (me I)! 10. (Let Let's) buy some fruit. 四、单项选择。(10 分) ( )1. We have two new today. A. boy B. friend C. children ( )2. Mr Wang, Amy. A. her is B. this is C. he is ( )3. play a game! A. Let's B. Let C. I am ( )4. she your sister? A. Is B. Are C. Do ( )5. that man. A. Look B. Looking C. Look at ( )6. It small eyes and a big nose. A. is B. has C. have ( )7. you like fruit? A. Are B. Do C. Is ( )8. Have some . A. good time B. grape C. juice ( )9. and five is seventeen. A. Eleven B. Thirteen C. Twelve ( )10.I see . A. five kites B. a cars C. some bird 五、根据汉语提供的语境选择正确的一项。(10 分) ( )1. 当你想把你的朋友介绍给别人时, 你会这样说: A. Hi, I'm Li Ming. B. I'm from Canada. C. This is Li Ming. ( )2. 你想知道新认识的朋友来自什么地方, 你会这样问: A. Where are you from? B. Where are you? C. What do you do? ( )3. 你会这样和新认识的朋友打招呼: A. Who are you? B. Nice to meet you! C. Welcome! ( )4. 向好朋友介绍完自己的家人, 想知道好朋友的家庭状况时, 你会说: A. This is your family. B. Where is your family? C. What about your family? ( )5. 在动物园里, 我们可能会看到这样的标志: A. So cute! B. Don't feed the animals! C. It's so tall! ( )6. 你和朋友玩与身体部位有关的游戏时, 你可能会发出这样的指示: A. Make your arms long! B. It has a long tail. C. It has a big body. ( )7. 你想确定你的帽子是否在桌子上, 你会这样说: A. Is my cap on the desk? B. Where is my cap? C. The cap is on the desk. ( )8. 你的朋友要出去玩, 你会用哪句话作为告别的祝福: A. Hello, nice to meet you. B. Have a good time! C. Where are you from? ( )9. 朋友来你家里玩, 你会怎么招呼他: A. Sorry, I don't like milk. B. Nice to meet you. C. Have some fruit. ( )10. 当你觉得朋友的建议非常棒时, 你会这样回应: A. Good idea! B. Silly me! C. Look at me! 六、连词成句。(12 分) 1. that Who man is(? ) 2. she your Is grandma(? ) 3. tail has a long It(.) 4. in the it Is desk(? ) 5. like oranges you Do(? ) 6. pens How have do many you(? ) A. Yes, he is. B. Sorry, I don't. C. Yes, it is. D. I'm from China. E. Me, too. F. It's in my bag. G. He is my grandpa. H. Me, neither. I. I see five. J. Thanks! 七、为下列句子选择正确的答句。(10 分) ( )1. Where are you from? ( )2. Who's that man? ( )3. Is he your grandpa? ( )4. Where is your pencil box? ( )5. Do you like apples? ( )6. How many birds do you see? ( )7. Is it on the desk? ( )8. Have a good time! ( )9. I don't like apples. ( )10. I like oranges. 八、将下列句子按正确的顺序排列成一段对话。(26 分) 1. He is from the UK. 2. Good morning, Linda. 3. He is my new friend, Tom. 4. OK. 5. Where is Tom from? 6. Let's say hello to Tom. (一) 7. Good morning, Peter. Who's that boy? (二) 1. Yes, I do. 2. Welcome to my house, Sam. 3. Let's have some fruit. Do you like apples? 4. Thank you, Tom. 5. Do you like oranges? 6. Sorry, I don't. 句型与情景交际专项复习卷 一、1. C 2. B 3. A 4. C 5. A 二、1. 2. 3. 4. 5. 6. 三、1.She 点拨: grandma 为女性, 应使用 she(她)。 2. are 点拨: 此句问的主语是 you, 要和 are 搭配使用。 3. man 点拨: grandpa 是爷爷或姥爷, 为男性, 应选择 man(男人)。 4. Is 点拨: 此句问的主语是 he(他), 与 is 搭配使用。 5. eyes 点拨: 如果是一只眼睛, eye 前应加 an。所以此处选择 eyes。 6. an 点拨: orange 是以元音音素开头的单词, 表示“一个”时, 要用 an。 7. apples 点拨: 表示喜欢某种水果时, 水果名称要使用复数形式。 8. crayons 点拨: how many 的意思为“多少”, 后面接可数名词的复数形式。 9. me 点拨: 此处使用人称代词的宾格形式。 10. Let's 点拨: let's 是 let us 的缩写, 意思是“让我们”。 四、1. C 点拨: 横线前有数字 two, 所以横线上的单词应填一个复数, 所以选择 children. 2. B 点拨: “This is...”是用来介绍他人的句型。 3. A 4. A 点拨: 句子主语是 she, 应与 Is 搭配使用。 5. C 点拨: 当表示“看某人或某物”的时候, 要使用 look at。 6. B 点拨: 根据句子的意思可以知道此处应填“有”, It 应与 has 搭配使用。 7. B 点拨: 句子的动词是 like, 主语是 you, 一般疑问句应该借用助动词 Do。 8. C 点拨: “have+食物/饮料”表示“吃/喝……”。some 后可接可数名词的复 数或不可数名词, C 选项为不可数名词。 9. C 10. A 五、1. C 2. A 3. B 4. C 5. B 6. A 7. A 8. B 9. C 10. A 六、1. Who is that man? 2. Is she your grandma? 3. It has a long tail. 4. Is it in the desk? 5. Do you like oranges? 6. How many pens do you have? 七、1. D 2. G 3. A 4. F 5. B 6. I 7. C 8. J 9. H 10. E 八、(一)2 7 3 5 1 6 4 (二)2 4 3 6 5 1 阅读专项复习卷 时间: 60 分钟 满分: 100 分 题号 一 二 三 四 五 六 七 八 总分 得分 一、选词填空, 补全短文。(10 分) tall eleven student doctor China man apples bananas mother father Hello, I'm Daisy. I'm a 1. . I'm 2. . I'm from 3. . This 4. is my 5. . He is a 6. . He is 7. . He likes 8. . This is my 9. . She likes 10. . I like apples, too. 二、观察下列图表, 根据图表提供的信息完成任务。(10 分) Lucy ten years old big eyes, thin, tall student rabbits apples Lily eight years old short, nice student cats bananas Mother 34 years old tall, beautiful / dogs apples Father 36 years old tall, fat doctor cats pears (一)根据表格信息判断正(T)误(F)。(5 分) ( )1. There are five people in the family. ( )2. Lily is Lucy's sister. ( )3. Lucy's mother is a doctor. ( )4. Lucy and her father like cats. ( )5. Lucy and her mother like apples. (二)根据表格信息选择正确的一项。(5 分) ( )1. are tall. A. Lucy and Lily B. Lily and her father C. Lucy, her mother and her father ( )2. has big eyes. A. Lucy B. Lily C. Their mother ( )3. Lucy and Lily_ . A. are students B. like rabbits C. are tall ( )4. like apples. A. Lily and Lucy B. Lucy and her mother C. Lily and her father ( )5. Their father likes . A. bananas B. dogs C. cats and pears 三、看图, 判断下列句子与图片内容是(T)否(F)相符。(10 分) ( )1. This is a zoo. ( )2. There are many animals in the zoo. ( )3. We can see elephants, monkeys, giraffes and pandas in this zoo. ( )4. The monkeys in the zoo are in the tree. ( )5. The giraffes are short and thin. 四、阅读短文, 根据短文内容连线。(10 分) Hello, I'm Li Mei. I'm a girl. I'm eleven. I'm from China. I have four good friends. They are Jim, Sam, Rose and Kate. Jim is from the UK. He is ten. Sam is twelve. He is from the USA. Rose is twelve, too. She is from Canada. Kate is from Australia. She is ten. Li Mei Jim Sam Rose Kate 五、读下面的对话, 选出正确的一项。(10 分) Wendy: Look at my family photo, Julia. Julia: Who's that man? Wendy: He is my father's brother, my uncle David. Julia: He is so tall! Wendy: Yes. He is strong, too. He is a football player. Julia: That's cool! Who's that tall woman? Wendy: She is my father's sister, my aunt Susan. She is a teacher. Julia: Really? She is beautiful. Wendy: Yes, she is. ( )1. The family photo is . A. B. C. ( )2. My uncle is . A. my brother B. my mother's sister C. my father's brother ( )3. My aunt is . A. my father's sister B. my mother's sister C. my sister ( )4. David is a . A. B. C. ( )5. Susan is a . A. B. C. 六、阅读短文, 判断下列图片正(√)误(×)。(12 分) Welcome to my room. Look at the desk. It's blue. Blue is my favourite colour. There are some books on the desk, and my favourite black pen is on the desk, too. My blue schoolbag is under the desk. Where is my yellow pencil box? Oh, it's on the chair. There are two blue pencils and a yellow ruler in the pencil box. 1. 2. 3. ( ) ( ) ( ) 4. 5. 6. ( ) ( ) ( ) 七、阅读短文, 完成表格。(16 分) Jack short hair, big eyes, not tall orange 1. father 2. 3. watermelons mother 4. 5. 6. Lynn very cute 7. 8. I have a new friend. His name is Jack. There are four people in his family. Jack is nine years old. He has short hair and big eyes. He is not tall. He likes orange. He likes apples. His father has short hair, too. He likes black, and he likes watermelons. His mother is nice. She has long hair and big eyes. She likes purple, and she likes grapes. Lynn is Jack's sister. She is only three. She is very cute. She likes red and she likes strawberries. Jack has a happy family. 八、阅读短文, 完成下列各题。(22 分) My grandpa has a big farm. Let's go to the farm. There are lots of trees and grass on the farm. There are lots of animals, too. Look at the horses. They run very fast. They are big and tall. How many horses does my grandpa have? Fifteen! These are pigs. They are fat. They eat lots of food. There are some little houses for the rabbits. Some of them are white. Some of them are black. They like vegetables and grass. Cici eats fish and meat. We all like it. A. 短文中提到了哪些动物, 在相应的图片下画“√”。(10 分) 1. 2. 3. 4. ( ) ( ) ( ) ( ) 5. 6. 7. 8. ( ) ( ) ( ) ( ) B. 判断下列句子与短文内容是否相符, 相符的画“ ”, 不相符的画 “ ”。(12 分) 1. We go to a zoo. 2. There are 14 horses on the farm. 3. Some rabbits are black. 4. The pigs eat lots of food. 5. Cici likes vegetables and grass. 6. We like the cat. 阅读专项复习卷 一、1.student 2.eleven 3.China 4.man 5.father 6. doctor 7.tall 8.bananas 9.mother 10. apples 二、(一)1. F 2. T 3. F 4. F 5. T (二)1. C 2. A 3. A 4. B 5. C 三、1. T 2. T 3. T 4. T 5. F 四、 Li Mei Jim Sam Rose Kate 五、1. A 点拨: 通过对话的内容可以判断出, 她们在翻看家庭相册, 家庭成员应 该有 5 位, 所以选 A。 2. C 点拨: 通过对话的前半部分可以判断出, uncle 在对话中的意思是“爸爸 的兄弟”。 3. A 点拨: 通过对话的后半部分可以判断出, aunt 在对话中的意思是“爸爸 的姐妹”。 4. B 点拨: 此题可以使用排除法, 我们知道医生是 doctor, 教师是 teacher, 对话中提到的是 football player, 所以应选 B。 5. B 六、1.√ 2.× 3.× 4.× 5.√ 6.× 七、1. apples 2. short hair 3. black 4. nice, long hair, big eyes 5. purple 6. grapes 7. red 8. strawberries 八、A.2.√ 4.√ 6.√ 8.√ B. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 本文档由香当网(https://www.xiangdang.net)用户上传

    下载文档到电脑,查找使用更方便

    文档的实际排版效果,会与网站的显示效果略有不同!!

    需要 10 香币 [ 分享文档获得香币 ]

    下载文档

    相关文档

    五年级下册英语期末专项复习卷(人教PEP)

    听力专项复习卷一时间: 30 分钟 满分: 100 分题号一二三四五六七总分得分一、听录音, 选择你所听到的单词。(10 分)( )1. A. season B. spring C. sno...

    5个月前   
    131    0

    三年级下册英语期末专项复习卷(人教PEP)

    听力专项复习卷一时间: 30 分钟 满分: 100 分题号一二三四五六七总分得分一、听录音,选出你所听到的单词。(10 分)( )1.A. dadB. catC. bag( )2.A. ten...

    5个月前   
    100    0

    四年级下册英语期末专项复习卷(人教PEP)

    听力专项复习卷一时间: 30 分钟 满分: 100 分题号一二三四五六总分得分一、听录音, 选择你听到的单词。(10 分)( )1.A.fish B. first C. floor( )2....

    5个月前   
    121    0

    人教PEP版小学英语三年级上册期末专项复习(二)

    第1题( )1. Hello! I’m Mike. A. I’m fine, thank you. ( )2. Nice to meet you. ...

    7个月前   
    170    0

    人教PEP版小学英语三年级上册期末专项复习(三)

    第1题红色 不 手 面包 鱼 fish ...

    7个月前   
    179    0

    人教PEP版小学英语三年级上册期末专项复习(一)

    姓名: 班级: 学校: 成绩: 1.( )A、cat B、bag ...

    7个月前   
    200    0

    人教PEP版小学英语三年级上册期末专项复习(四)

    姓名: 班级: 学校: 成绩: 第1题鱼 面包 不 ...

    7个月前   
    196    0

    人教PEP版小学英语三年级上册期末专项复习(五)

    姓名: 班级: 学校: 成绩: 第1题( )1.apple / ant ( )2.face / bag(...

    7个月前   
    164    0

    人教PEP版小学英语三年级上册期中专项复习(二)

    注意:为下列语句选择合适的答语,将序号写在题前括号内。 姓名: 班级: 学校: 成绩: 第1题( )1. Hello!...

    7个月前   
    162    0

    人教PEP版小学英语三年级上册期中专项复习(三)

    注意:看一看,读一读,连一连。 姓名: 班级: 学校: 成绩: 第1题红色 不 ...

    7个月前   
    167    0

    人教PEP版小学英语四年级上册期末专项复习(一)

    第1题1.( )A.fan B. TV C.near D.floor2.( )A.schoolbag B. notebook C.candy D.cute3...

    7个月前   
    156    0

    人教PEP版小学英语四年级上册期末专项复习(二)

    第1题1.( )A.cake B.face C.name D.cat2.( )A.like B. kite C. six D. nine...

    7个月前   
    176    0

    人教PEP版小学英语五年级上册期末专项复习(一)

    第1题1.( )A.baby B. happy C.windy 2.( )A.feet B. meet C.great 3.( )A.flow...

    7个月前   
    178    0

    人教PEP三年级下册英语全册教案

     Unit 1 Welcome back to school!第一课时教学目标:知识与技能:能听说单词Welcome,back,boy, and,girl, we, new, frie...

    5个月前   
    230    0

    人教PEP三年级下册英语单元知识梳理

    Unit 1单元知识梳理【词汇】 UK 英国 Canada 加拿大 USA 美国 China 中国 she 她 he 他 boy 男孩 girl ...

    5个月前   
    303    0

    2021人教PEP小学英语三年级下册期末试题9 无答案

    人教PEP小学英语三年级下册期末试题9Name: Class: Score:第一部分 Listening Part(30分)一、听录音,选出你所...

    1个月前   
    119    0

    人教精通版小学英语三年级上册期末专项复习(三)

    第1题红色 马克笔 手 球 苹果 apple ...

    1年前   
    338    0

    人教精通版小学英语三年级上册期末专项复习(一)

    姓名: 班级: 学校: 成绩: 1.( )A、cat B、bag ...

    1年前   
    393    0

    人教PEP三年级下册英语期中测试卷(4套)

    PEP三年级下册英语期中检测卷第一部分:听力部分一、听音,把正确的序号写在横线上。(6分)1. I like .A. monkeys B. dogs C. bags 2....

    5个月前   
    298    0

    教科版小学英语三年级下册期末专项复习(一)

    注意:选出不同类的一项。 姓名: 班级: 学校: 成绩: 第1题1.( ...

    1年前   
    382    0

    文档贡献者

    一***心

    贡献于2020-11-03

    下载需要 10 香币 [香币充值 ]
    亲,您也可以通过 分享原创文档 来获得香币奖励!
    下载文档

    该用户的其他文档