人教PEP六年级下册英语期末测试卷5套带答案


    人教版小学英语六年级下册期末测试卷 带答案 听力部分(满分43分) 一、 Listen and choose (一)你将听到一个单词,请根据读音选择正确的答案,并将其字母编号填在题号前的括号内。每个单词读两遍。听前把各选项浏览一遍,会让你更有把握! (每小题0.5分,共5分) ( )1. A:tree B:train ( )2. A:right B:light ( )3. A:wash B:washed ( )4. A:swing B:sing ( )5. A:Oct. 1st B:Oct.3rd ( )6. A:their B:they ( )7. A:thank B:think ( )8. A:tomato B:potato ( )9. A:fridge B:bridge 六年级英语 第1页 (共8页) ( )10. A:ship B:sheep (二)你将听到一个句子,选择你所听到的选项,并将其字母编号填在题号前的括号内。每个句子读两遍。听前把各选项浏览一遍,会让你更有把握。 (每小题0.5分,共5分) ( )1. A:bed B:bag C:back ( )2. A:far B:fast C:farm ( )3. A:what B:wash C:watch ( )4. A:artist B:actress C:actor ( )5. A:matter B:mother C:weather ( )6. A:store B:strong C:stronger ( )7. A:day B:date C:they ( )8. A:how B:cow C:now ( )9. A:October B:August C:April ( )10. A:cool B:cold C:coat 二、Listen and judge 你将听到一个句子或一组对话,根据所听到的内容,根据所听到的内容,在每小题的大图中圈出相符的图片。别忘了先浏览选项!每小题读两遍。(每小题1分,共10分) 六年级英语 第2页 (共8页) 三、 Listen and choose 你将听到一个问题,根据你所听到的问题,选择最合适的答句,并将其前面的字母编号填写在题前的括号里,每小题读两遍。(每小题1分,共10分)。 ( )1. A. He’s a doctor. B. He likes diving. C. He is very tall. ( )2. A. No, it’s far. B. Yes, it’s far. C. No, it’s near. ( )3. A. It’s Tuesday. B. It’s June 1st. C. It’s summer. ( )4. A. No, thanks. B. Yes, I can. C. No, you can’t. ( )5. A. Me too. B. It’s sunny and warm. C. Good idea. ( )6. A. It’s next to the zoo.. B. It’s west of the bed. C. It’s on the desk. ( )7. A. Yes, I am 40kg. B. No, I am 140cm tall. C. No, I am thin. ( )8. A. You’re welcome. B. No thank you. C. Welcome! ( )9. A. I am going on foot. B. I am going at 8:00. C. I am going now. ( )10. A. Because I can fly kites. B. Because the ice-cream is yummy. C. Because I can make a snowman. 四、 Listen and fill 听录音,根据录音内容填写下列句子中所缺的单词,使对话意思合理、完整,每空只填一词,注意大小写的规范要求,名词的复数形式和动词的形态变化,每小题读两遍。(每空0.5分,共8分) 1. Miss Li: ________ you clean your room ____________? 六年级英语 第3页 (共8页) Liu Yun: No, I didn’t. I watched TV. 2. Amy: What’s your _____________ teacher like? Is he ______________? Mike: Yes, he is. He is tall, too. 3. May: What’s the __________ with you? John: I have a ______________. 4. Tim: When is your ________________? Jack: It’s in ________________. 5. Kate: How _________ are you?  Kelly: I am 3kg __________ than you. 6. Mr Wu: Where does your mother go this ____________?来 Li Ming: She went to the ______________ with my father. 7. Uncle Wang: Do you know the traffic rules? Sarah: Sure. ________ at a red light. ________ at a yellow light. Go at a green light. 8. Helen: Is your room big? Lisa: Yes, there is a big _________ and a new _________________ in it. 五、 Listen and choose 你将听到一段短文,根据短文内容选择正确的答案,并将其前面的字母填在题前的括号内。本短文将连续读两遍,每遍之间停留4秒钟思考时间。听前浏览题目,预测短文内容,有助于整体理解短文意思。(每小题1分,共5分) ( )1. Li Hua has _____________________ pen pal. 六年级英语 第5页 (共8页) A. a Chinese B. an American C. a China ( )2. Susan lives with ________________________. A. her grandparents B. her uncle and aunt C. her father and mother ( )3. ____________ likes writing. A. Susan’s mother B. Li Hua’s mother C. Li Hua ( )4. Li Hua’s mother is ___________________. A. a TV reporter B. an engineer C. a doctor ( )5. Li Hua likes _______________________________. 六年级英语 第4页 (共8页) A. painting B. playing the piano C. A and B 做得不错!我们继续挑战吧!别忘了仔细审题,按照题目的要求答题! 笔试部分(满分54分) 六、 Read and choose 周日下午, John在去打篮球的路上遇见好朋友Peter,想邀请他一起去玩,但……阅读以下对话,根据上下文,选择合适的句子将对话补充完整,并将该选项前面的字母编号写在相应的横线上。(每句1.5分,共9分) John: Hello, Peter. ____________________? Peter: Sorry, I think I can’t play with you. John: _____________________________________? Peter: I don’t feel well. I feel cold.__________________________. John: ________________________.Go to see the doctor. Peter:Yes, I am going now. John: ___________________________. Peter: Thank you. Bye. John: ______________. A. I hope you will be better soon. B. See you. C. What’s the matter with you? D. I might have a sore throat. E. I am sorry to hear that. F. I might have a fever. G. Would you like to play basketball with me? 七、 Read and choose(阅读理解,每小题1.5分,共15分) A John热爱运动和旅游,下面就是他旅游带回来的照片,咱们一起欣赏一下吧。根据短文内容,判断对错,对的在题前的括号内打“√”,错的打“×”。 This is a picture of my friends. We took it in Shanghai. We went hiking to the nature park. The park is east of the zoo. At first, all of us were happy and excited. We had a picnic in front of the lake. We played games, sang songs and danced. John flew kites. Suddenly, the kite fell down into the lake. John was very sad. Peter is stronger than all of us. So he jumped into the river. He took the kite and returned it to John. John was very happy. ( ) 1. We had a picnic in the nature park. ( ) 2. The zoo is west of the nature park. ( ) 3.John helped Peter to take the kite. ( ) 4. John was sad because he fell down into the lake. ( ) 5. John and Peter went to Shanghai on their holiday. B John是个活泼积极的孩子,非常惹人喜爱。David 跟他有相同的性格习惯吗?你更喜欢哪种性格的男孩子呢?阅读以下短文,根据短文内容,选择恰当的答案,并将其前面的字母编号填在题前的括号内。 Oh, it’s eight o’clock now. David gets up and runs to school. On the way he bumps against a little girl. The girl falls down on the ground. Her mother is very angry with David. Poor David! He is late for school. He stands at the door. He feels very bad! Oh, no! He forgot his schoolbag at home. He is sad. He looks at his classmates and doesn’t know what to do. Thank goodness! David’s little dog sees his schoolbag and takes it to school. Now everything is OK. David and his little dog are always good friends. ( ) 1. Why does David run to school? Because ___________. 六年级英语 第6页 (共8页) A. it’s far B. it’s late for school C. he likes running ( ) 2. The girl’s mother is _________ with David. A. happy B. very angry C. so excited ( ) 3. David _________ go into the classroom. A. can’t B. can C. did ( ) 4. David’s dog takes his ____________ to school. A. sister B. everything C. schoolbag ( ) 5. David is ________________ at last. A. poor B. excited C. OK 八、 Read and fill 我们学过雨的形成,那么你知道雪是怎么来的吗?以下的短文能告诉你,阅读短文,从所给的12个词中选出10个填空,使短文意思合理、完整,每词只用一次,注意字母的大小写的规范要求。(每空1分,共10分) rain, comes, How, snow, cloud, clouds, becomes, come, becomes, shines, vapour, water Where does the snow _________ from? It __________ from the __________. The cloud comes from the __________. The vapour comes from the _______ in the river. ________ can the water__________ vapour? The sun __________ and the water __________ vapour. This is the story of __________. 九、 Ask and answer 根据图片所给的提示,用完整地句子提出相应的问题,使对话合理与通顺,注意大小写和标点符号的规范要求。(每小题2分,共10分) 1. Amy : _______________________________________? Lily: My uncle went to Beijing by train. 六年级英语 第7页 (共8页) 2. Mom: ________________________________________? Tom: Sorry, you c 3. David: ________________________________________? Jack: My sister is thin and pretty. 4. Grandma: _____________________________________? Linda: Yes, my nose hurts. 5. Miss Li: _____________________________________ _? Kate: We are going to plant trees this Sunday. 十、Look and write(满分共10分) 请从下面两幅图中选择一幅图进行描写。 要求:1. 认真观察图画,把观察到的内容写成一段通顺的话。 2. 可以展开合理的想象。 3. 不少于五句话。注意规范书写。 _ _ _ _ _ 听力材料: 一、 Listen and choose (一) 你将听到一个单词,请根据读音选择正确的答案,并将其字母编号填在题号前的括号内。每个单词读两遍。听前把各选项浏览一遍,会让你更有把握! (每小题0.5分,共5分) 1. train 2. right 3. washed 4. sing 5. Oct. 1st 6. their 7. thank 8. potato 9. bridge 10. sheep (二) 你将听到一个句子,选择你所听到的选项,并将其字母编号填在题号前的括号内。每个句子读两遍。听前把各选项浏览一遍,会让你更有把握!。 (每小题0.5分,共5分) 1. There is a bag in my desk. 2. My father goes to work by car. It’s fast. 3. What are you going to do tonight? 4. Sandy can draw nice pictures. She wants to be an artist. 5. The weather is fine today. Let’s have a picnic. 6. Aunt Mary is not strong. She’s only 50kg. 7. What’s the date today? It’s July 2nd. 8. I can see a cow under the tree. 9. National Day is in October. 10. It’s cold today. Put on your new sweater. 二、Listen and circle 你将听到一个句子或一组对话,根据所听到的内容,根据所听到的内容,在每小题的大图中圈出相符的图片。别忘了先浏览选项!每小题读两遍。(每小题1分,共10分) 1. I often read books in my study. 2. My sister has a sore throat today. She can’t eat too much. 3. Pass me the knife. 4. It’s windy today. 5. There is a stream in the park. 6. I am going to buy a dictionary after school. 7. We went skiing on our winter holiday. 8. The monkeys are climbing trees. 9. The shorts are new. I like them. 10. There is a board in the classroom. 三、Listen and choose 你将听到一个问题,根据你所听到的问题,选择最合适的答句,并将其前面的字母编号填写在题前的括号里,每小题读两遍。(每小题1分,共10分)。 1. What does your father like? 2. Is the hospital near here? 3. Which season is it now? 4. Can I help you? 5. Let’s play sports in the gym tomorrow. 6. Where is the post office? 7. Are you taller than me? 8. Thank you for help. 9. How are you going to the supermarket? 10. Why do you like summer? 听力材料与答案 第2页 (共6页) 四 、Listen and fill 听录音,根据录音内容填写下列句子中所缺的单词,使对话意思合理、完整,每空只填一词,注意大小写的规范要求,名词的复数形式和动词的形态变化,每小题读两遍。(每空0.5分,共8分) 1. Miss Li: Did you clean your room yesterday? Liu Yun: No, I didn’t. I watched TV. 2. Amy: What’s your Chinese teacher like? Is he strong? Mike: Yes, he is. He is tall, too. 3. May: What’s the matter with you? John: I have a toothache. 4. Tim: When is your birthday? Jack: It’s in March. 5. Kate: How heavy are you?  Kelly: I am 3kg heavier than you. 6. Mr Wu: Where does your mother go this morning? Li Ming: She went to the cinema with my father. 7. Uncle Wang: Do you know the traffic rules? Sarah: Sure. Stop at a red light. Wait at a yellow light. Go at a green light. 8. Helen: Is your room big? Lisa: Yes, there is a big shelf and a new closet in it. 五 、Listen and choose 你将听到一段短文,根据短文内容选择正确的答案,并将其前面的字母填在题前的括号内。本短文将连续读两遍,每遍之间停留4秒钟思考时间。听前浏览题目,预测短文内容,有助于整体理解短文意思。(每小题1.5分,共9分) 听力材料与答案 第3页 (共6页) Li Hua is a Chinese girl. She has a new pen pal, she’s Susan. Susan lives in America with her family. Her father is an engineer. He likes drawing. Her mother is a TV reporter. Writing is her favourite. Li Hua’s mother is a doctor. She often goes to work by bus. Li Hua likes painting and playing the piano. 六年级英语 第2 页 (共6页) 试题答案: 一、 Listen and choose(每小题0.5分,共10分) (一) BABBA AABBA (二) BBAAC BBBAB 二、Listen and circle(每小题1分,共10分) 31112 31331 三、Listen and choose(每小题1分,共10分) 1-5 BACAC 6-10 ABAAB 听力材料与答案 第4页 (共6页) 四、Listen and fill(每空0.5分,共8分) 1. Did yesterday 2. Chinese strong 3. matter toothache 4. birthday March 5. heavy heavier 6. morning cinema 7. Stop Wait 8. shelf closet 五、Listen and choose (每小题1分,共5分) 1-5 BCACC 六、 Read and choose(每小题1.5分,共9分) 1-6 GCDEAB 七、Read and choose(阅读理解,每小题1.5分,共15分) A篇: 1-5 √√××√ B篇: 1-5 BBACC 八、Read and fill(每空一词,每空1分,共10分) 填对一个空得一分,填错不得分,抄错单词不得分。 1. come 2. comes 3. clouds 4. vapour 5. water 6. How 7. become 8. shines 9. becomes 10. snow 九 、Ask and answer (每小题2分,共10分) 1. How did your uncle go to Beijing? 2. Can I buy/take the T-shirt? 3. What’s your sister like? 4. Does your nose hurt? 5. What are you going to do this Sunday? 十、 Look and write(满分共10分) 听力材料与答案 第5页 (共6页) 参考例文一:This is my math teacher. He’s short and funny. He’s kind. His class is so much fun. I like math class. I like my math teacher, too. 参考例文二:There are four seasons in a year. They are spring, summer, fall and winter. I can plant trees and watch insects in spring. I can swim in summer. I can pick apples in fall. I can ski in winter. I like summer. 只需选择一幅图来描述。如果学生写了两幅,选其写得好的一文批改。 1)可用第一人称,也可用第三人称。 2)可用不同的时态来描写,只要合情合理。 评分标准: 1)符合图意,人称、时态等无误,语句通顺,写满五句话。则得满分10分。 2)符合图意,写满五句话,出现错误,则: (1)拼写错单词但不影响意思表达的,每2个词扣0.5分。拼写错误最多扣3分,即拼写错12个单词,扣满3分后,还有拼错的单词也不再扣分。 (2)时态出错,每个扣0.5分。重复的错误算一个。 (3)大小写和标点错误,每2处错误扣0.5分。 (4)写满五句话,但与要求完全无关,或者只能写某些相关的单词,给1-2分。 听力材料与答案 第6页 (共6页) 人教版小学英语六年级下册期末测试卷3带答案 听力部分(Listening Part)15分 Ⅰ. 听录音,根据所听句子顺序为下列图片标序号。(共5小题,每小题1分,计5分) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Ⅱ.听录音,根据所听句子为下列答语标序号。(每小题1分,共5分) ( )1.Yes, I did. ( )2.It’s east of the cinema ( )3.I hurt my finger. ( )4. He is an engineer. ( )5.I’m 48 kg. Ⅲ. 听录音,补全短文。(5分) It was last Sunday. Kitty Cat and her mother They went . Kitty saw a beautiful butterfly. She to catch it. But the butterfly flew away. Kitty and her mother went back home. They had lots of fish. 笔试部分(Writing Part ) 35 分 Ⅳ. 选出与所给单词划线部分发音不同的一项。(每小题1分,共5分) ( ) 1.bike A .like B. kite C. live ( ) 2.sad A. cake B. angry C. happy ( ) 3.nose A. orange B. open C. home ( ) 4.get A. seven B. bed C. evening ( ) 5.student A. use B. bus C. usually Ⅴ. 并根据首字母提示写出单词或词组的正确形式,补全句子。(每小题1分,计5分) 1.Amy is r _ now. 2. The bookstore is n____ ___ ___ the post office. 3. I eat lunch at __________ . 4. Mike likes w_ _ _. 5. There are four s________ in a year. Ⅵ. 单项选择。(每小题1分,共5分) ( ) 1. What you do last weekend? A. are B. did C. do ( ) 2. Sarah is going to her room tomorrow morning. A. clean B. cleans C. cleaning ( ) 3. Jone's mother in a factory. A. work B. works C. worked . ( ) 4.My classroom is than . A. biger, yours B. bigger, your C. bigger, yours. ( )5.Go straight ten minutes. Then turn left the hospital. A. for, in B. for , at C. on , at Ⅶ. 情景对话。选择恰当的选项填在相应的横线上。(每空1.5分,共7.5分) A. What are you going to do there ? B. Have a good time. C. Where are you going on your holiday? D. My grandfather is a teacher and my grandmother is a teacher, too. E. How are you going to get there? Zhang Peng:Hi! _________ Mike: I’m going to Shanghai. Zhang Peng: Mike:I’m going to visit my grandparents. Zhang Peng: What do your grandparents do? Mike: Zhang Peng: Mike: I’m going by plane. Zhang Peng: Mike: Thank you. Ⅷ. 连词成句。(每空1分,共5分) 1. sang, I , and , with, danced, new, friends, my. _____________________________________________________. 2. 4 cm, You, are, than, taller, me. ______________________________________________________. 3. you, Did, them, clean, help, their, room. _______________________________________________? 4. come, Where, the, does, rain, from ______________________________________________________? 5. go, You, by, can, the, bus, No. 15. ______________________________________________________. Ⅸ. 阅读短文,判断短文后各句是否符合短文内容,符合短文内容的答案为“T”,不符合的为“F”。( 每小题1分,计5分) Tim is my friend. He comes from London. He usually goes to school by subway. He is 13 years old. I’m 1 year younger than him. But I’m taller than him. He likes reading a comic book after school. But I like playing football. His hobby is collecting stamps. I like collecting stamps, too. We can learn many things from the stamps. There is a stamp show on Sunday. We’re going to the show together. ( )1. Tim usually goes to school by bike. ( )2. I’m 12 years old. ( )3. Tim likes playing football. ( )4. We can learn some things from the stamps. ( )5. We’re going to the stamp show on Sunday. 卷面书写2.5分 试题答案及设计思路 听力部分Ⅰ. 听力材料 1. We are going to fly a kite this Sunday. 2. Sarah feels sick,because she has a sore throat. 3. I visited my grandparents last weekend. 4. Jone wants to be a policeman in the future. 5. Bai Ling wants to buy a new computer. 答案:4 3 2 5 1 设计思路:通过听句子,考查学生在一定语言范围内捕捉重要信息的能力,考查内容均为五六年级四会的单词和词组。 Ⅱ. 听力材料 1. What’s the matter? 2. What does your father do? 3. How heavy are you? 4. Did you went to the park yesterday? 5. Excuse me, where is the supermarket? 答案:4 5 1 2 3 设计思路:利用五个疑问句不但考查学生对一些日常用语和常用的疑问词的掌握程度。而且对话还包含了不同的时态,对话为六年级必须掌握的内容。 Ⅲ. 听力材料及答案: It was sunny ___ _ last Sunday. Kitty Cat and her mother were happy They went ___fishing_____. Kitty saw a beautiful butterfly. She ___ _wanted___ to catch it. But the butterfly flew away. ______ In the evening _Kitty and her mother went back home. They had lots of fish. 设计思路:通过一个小短文考查了天气、心情的表达、动词的不同形式及一天中的时段。单词或词组均为小学阶段要求学生四会的内容。 笔试部分 Ⅳ.答案:CAACB 设计思路:主要考查五个元音字母在单词中常见的读音。 Ⅴ.答案:1.reading a book 2.next to 3 twelve 4.watching TV 5.seasons 设计思路:考查动词的不同用法,及方位词、数词、名词复数。考察内容重点为六年级。 Ⅵ.答案:BABCA 设计思路:前三个题考查动词一般过去时,一般现在时,一般将来时。第四五小题为六年级需掌握的句子,考查形容词比较级和代词以及介词的用法。 Ⅶ.答案:CADEB 设计思路:通过一个小对话考查学生综合运用语言的能力。 Ⅷ.答案: 1. I sang and danced with my new friends. 2. You are 4 cm taller than me. 3. Did you help them clean their room? 4. Where does the rain come from? 5. You can go by the No. 15 bus. 设计思路:本题的五个句子均为六年级应掌握的内容。 Ⅸ.答案:F T F T T 设计思路:考查学生对语言知识的理解及综合运用能力。 人教版小学英语六年级下册期末测试卷4带答案 听力部分(满分43分) 一、Listen and choose (一)你将听到一个单词,请根据读音选择正确的答案,答案填在括号内。每个单词读两遍。听前先迅速默读单词哦! (每小题0.5分,共5分) ( )1.A. dog B. bog ( )2. A. then B. thank ( )3.A. farm B. far ( )4. A. use B. us ( )5.A. snack B. snake ( )6.A. five B. fine ( )7.A. Tim B. dim ( )8.A. pet B. bet ( )9.A. mine B. nine ( )10.A. low B. row (二)你将听到一个句子,选择你所听到的选项。每小题读两遍。听前先对比单词,注意理解句子意思哦! (每小题0.5分,共5分) ( )1. A. play B. plate C. plane ( )2. A. head B. hair C. hand ( )3. A. heavy B. happy C. hobby ( )4. A. bored B. bread C. board ( )5. A. walk B. word C. work ( )6. A. drive B. driver C. dive ( )7. A. twenty B. twelve C. twelfth ( )8. A. sunny B. Sunday C. Saturday ( )9. A. watch B. wash C. what ( )10. A. cold B. Coke C. cool 二、Listen and judge 你将听到一个句子或一组对话,根据听到的内容,在每小题的大图中圈 出相符的小图片。每小题读两遍。先浏览选项,有助于做出准确而快速的判 断!(每小题1分,共10分) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 六年级英语 第1页 (共8页) 六年级英语 第2页 (共8页) 六年级英语 第1页 (共8页) 六年级英语 第1页 (共8页) 六年级英语 第1页 (共8页) 三、Listen and choose 听问句,选择最合适的答句,把答案填在括号内。每小题读两遍。记住听 前先浏览选项。(每小题1分,共10分) ( )1. A. He is fine. B. I am five. C. I am fine. ( )2.A. It’s sunday. B. It’s Sunday. C. It’s sunny. ( )3.A. Yes, it is. B. Yes, this is. C. No, this isn’t. ( )4.A. Yes, she is. B. Yes, she does. C. No, she does. ( )5.A. I like red. B. I like grapes. C. I like playing the piano. ( )6.A. It’s April 2nd. B. It’s Tuesday. C. It’s hot today. ( )7.A. It’s 30 yuan. B. They’re 30 yuan. C. They’re too expensive. ( )8.A. I went fishing. B. I am going to sleep. C. I am painting. ( )9.A.Yes, I am. B. Yes, I was. C. Yes, I were. ( )10.A. I am reading. B. I often read books. C. I read a book. 四、Listen and fill 听对话或独白,填入所缺的单词,使对话意思合理、完整,每空只填一词。 每小题读两遍。听前先看题,注意词形变化哦!(每小题0.5分,共8分) 1. Miss Mo: How ________ Lisa feel today? Amy: She ________ sick. She has a __________. She has to stay in bed. 2. Mary: What’s the _____________ like in America? Tom: It’s _______ and cold. 3. John: Where are my new ___________ , mom? Mom: __________ in your closet. 4. Mike __________ Harbin last winter holiday. He ________ ___________ pictures on his trip. 六年级英语 第3页 (共8页) 5. I am going to buy some ___________ this _________. Because my mother’s __________ is coming. 6. Today is _________ ______. It’s New Year’s Day. We are _________. 五、Listen and judge 你将听到一段短文,根据短文内容选择正确的答案。答案填在括号内。该短文读三遍。听前浏览题目,预测短文内容,有助于听力理解。(每小题1分,共5分) ( )1. There are _________ people in Tom’s family. A. 3 B. 4 C. 2 ( )2. __________is in the room. A. Tom B. His parents C. Julie ( )3. _______ is singing . A. Tom B. Tom’s father C. Julie ( )4. __________ are in the garden. A. Tom and his parents B. Tom’s parents C. Tom and his bird ( )5. A tree is ___________. A. on the hill B. in the garden C. near the garden 笔试部分(满分54分) 六、Read and choose 阅读下面对话,从所给的7个句子中选择6个句子补全对话,把字母编号填在横线上。(每空1.5分,共9分) A: Hello, 22350332. , please? B: Speaking! ? A: Hi, Liu Yun. This is Jack. ? B: I am watching The Animal World on TV. It’s so excited. A: ? B: I see a tiger and a lion. They are fighting. A: Wow! That sounds interesting. ? 六年级英语 第4页 (共8页) B: I am going to the Xiangshi Zoo in the afternoon.      ? A: Sure, I like animals. Let’s go together. See you later. Bye. B: Goodbye! A. Who is that?          B. Who are you? C. What are you going to do?     D. What are you doing now? E. What do you see ?        F. Can I speak to Liu Yun? G. Would you like to go with me? 七、Read and choose(阅读理解,每小题1.5分,共15分) A 根据短文选择正确答案,答案填在括号内。(每小题1.5分,共7.5分) Mrs. Jones is an American doctor. She is now in China. She works in a children's hospital in Shanghai. She likes the children and she likes to work for children. She works hard in the day time and learns Chinese in the evening school. She also learns Chinese from the Chinese doctors and her Chinese friends. Now she can speak some Chinese. She can read and write some Chinese, too. She says it's not easy to learn Chinese well. Mr. Jones, her husband(丈夫)is a teacher . He teaches English in the No.5 Middle School. He works from Monday to Friday. He teaches 3 classes every day. (   )1、Mrs. Jones works in _________ .      A. America       B. England          C. China (   )2、Mrs. Jones learns Chinese in __________ . A. a hospital              B. an evening school         C. a library  (   )3、Mrs. Jones learns Chinese from __________ . A. the Chinese doctors and her Chinese friends             六年级英语 第5页 (共8页) B. her students          C. her patients (病人) (   )4、Mr. Jones is ____________ . A. in a hospital         B. in a middle school     C. in a library (   )5、Mr. Jones works __________ every week. A. five days             B. six days              C. three days B 同学们,你有说过谎吗?下面这个故事会告诉你,为什么我们不要说谎。请读故事判断对错,对的在括号内写“T”,错的写“F” (每小题1.5分,共7.5分) Once upon a time, there was a boy. He looked after sheep. The boy was bored. He ran to the village. He shouted, “Wolf(狼), wolf!” Everyone ran to the field. There was no wolf. The boy laughed. The next day, the boy ran to the village again. “Wolf, wolf,”he shouted. The people ran to the field. There was no wolf. The people were angry. But then one day, a wolf came to the field . The boy ran to the village. But the people didn’t run to the field. They said, “Don’t tell lies(谎言)!” The wolf killed many sheep. (   )1. The boy looked after sheep. (   )2. The boy ran to the village and tell lies, because he is bored. (   )3. The boy shouted“Wolf, wolf”at the first time, the wolf came. (   )4. The people run to the field when the wolf really came. (   )5. The wolf killed many sheep, the boy laughed. 八、Read and fill 你想知道Steve爸爸的职业是什么吗?下面是Steve对爸爸职业情况的一些介绍。阅读下面短文,从所给的12单词中选出10个填空。每空一词,每词只用一次。(每空1分,共10分) 六年级英语 第6页 (共8页) flies, make, makes, made, next, last, a, an , mother, father, is , at Hello!I am Steve. Look _ my photo. This is my . He is ______ engineer. He works very hard. He often _______ to Beijing. He ________ cars every day. He ________ a big car ________ week. He is going to ________ a nice car ________ month. He _______ happy. 九、Ask and answer 根据图片所给的提示,认真阅读答句,提出相应的问句,让对话合理、通顺,并且与图片相符合。(每小题2分,共10分) 1. Teacher: _________________________________? Student: Tom comes from England. 2. Miss Xi: ___________________________?Sarah looks great today. Mary: Yes, she ate good food yesterday . 3. Son: ___________________________________? Mom: It’s 1:54. It’s time to read books, dear. 4. Ben: ___________________________________? Ten: I’m going to the library by bus. × √ 5. Liu Yun: ________________________________ ? Chen Jie: No, I can’t. But I can clean my room. 六年级英语 第8页 (共8页) 六年级英语 第7页 (共8页) 十、Look and write(满分10分) 请从下面两幅图中选择一幅图进行描写。 要求:1.认真观察图画,把观察到的内容写成一段通顺的话。 2.可以展开合理的想象。 3.不少于五句话(注意规范书写)。 Great! 恭喜你完成了今天的知识之旅了! 请认真检查,可能还会有意外收获哦! 2011—2012学年度第二学期 小学六年级英语期末综合题 听力材料(满分43分) 一、Listen and choose (一)你将听到一个单词,请根据读音选择正确的答案,答案填在括号内。每个单词读两遍。听前先迅速默读单词哦!(每小题0.5分,共5分) 1.bog 2. then 3. far 4. use 5. snake 6. five 7. Tim 8. bet 9. mine 10. row (二)你将听到一个句子,选择你所听到的选项。每小题读两遍。听前先对比单词,注意理解句子意思哦!(每小题0.5分,共5分) 1. Miss Chen went to Shanghai by plane yesterday. 2. My mother has short curly hair. 3. I’m going to Xinjiang tomorrow. I feel happy. 4. Mike must stay at home today. He is bored. 5. They often walk to school. 6. The whales can dive. 7. It’s Sarah’s twelfth birthday party. 8. The weather is going to be fine next Sunday. I will go to a park. 9. I wash my clothes every evening. 10. It’s going to be cold next week. 二、Listen and judge 你将听到一个句子或一组对话,根据听到的内容,在每小题的大图中圈出相符的小图片。每小题读两遍。(每小题1分,共10分) 1. My uncle is an artist. Xk b1 .c o m 2. Hurry up! It’s six forty now. It’s time to get up. 3. I am going to plant trees next Sunday. 4. You can’t ride a bike here. 5. What is Zhang Ling doing? She is swinging. 6. Is your father a teacher? No, he is a policeman. 7. What do you usually do on the weekend? I often do sports. 8. What’s your favourite food? Mutton, it’s my favoutire. 9. Hello, Tom! Where are you from? 来源 I am from Canada. 10. Are you helpful at home? Yes, I am. I can sweep the floor. 三、Listen and choose 听问句,选择最合适的答句,把答案填在括号内。每小题读两遍。(每小题1分,共10分) 1. How do you feel, today? 2. What’s the weather like in Beijing? 3. Is this a map? 4. Does Miss White teach English? 5. What’s your hobby? 6. What’s the date today? 7. How much are the pants? 8. What are you doing? 9. Were you happy? 10. What did you do yesterday? 四、Listen and fill 听对话或独白,填入所缺的单词,使对话意思合理、完整,每空只填一词。每小题读两遍。听前先看题,注意词形变化哦!(每小题0.5分,共8分) 1. Miss Mo: How does Lisa feel today? Amy: She feels sick. She has a headache. She has to stay in bed. 2. Mary: What’s the weather like in Canada? Tom: It’s snowy and cold. 3. John: Where are my new shirts , mom? Mom: They’re in your closet. 4. Mike visited Harbin last winter holiday. He likes taking pictures on his trip. 5. I am going to buy some presents this weekend. Because my mother’s birthday is coming. 6. Today is January 1st. It’s New Year’s Day. We are excited. 五.Listen and judge 你将听到一段短文,根据短文内容选择正确的答案。答案填在括号内。该短文读三遍。听前浏览题目,预测短文内容,有助于听力理解。(每小题1分,共5分) One day, Tom is at home with his parents. He’s sitting in the chair near the window. His parents are in the garden. There is a big tree in the garden, too. They’re under it. There is a nest in the tree. The nest is for the birds. Tom has a bird. Its name is Julie. She is very nice. Now, she is singing for Tom. They are good friends. 答案 一、Listen and choose (一)你将听到一个单词,请根据读音选择正确的答案,答案填在括号内。每个单词读两遍。听前先迅速默读单词哦!(每小题0.5分,共5分) 1. B 2. A 3.B 4. A 5. B 6. A 7.A  8. B 9. A. 10.B (二)你将听到一个句子,选择你所听到的选项。每小题读两遍。听前先对比单词,注意理解句子意思哦! (每小题0.5分,共5分) 1. C 2. B 3. B 4. A 5. A 6. C 7.C  8. B 9. B. 10.A 二、Listen and judge 你将听到一个句子或一组对话,根据听到的内容,在每小题的大图中圈出相符的小图片。每小题读两遍。(每小题1分,共10分) 1. 第一幅图 2. 第三幅图 3. 第一幅图 4. 第一幅图 5. 第二幅图 6. 第二幅图 7. 第三幅图 8. 第二幅图 9. 第三幅图 10. 第一幅图 三、Listen and choose x k b1.c om 听问句,选择最合适的答句,把答案填在括号内。每小题读两遍。(每小题1分,共10分) 1. C 2. C 3. A 4. B 5. C 6. A 7. B 8. C 9. B 10. C 四、Listen and fill 听对话或独白,填入所缺的单词,使对话意思合理、完整,每空只填一词。每小题读两遍。听前先看题,注意词形变化哦!(每小题0.5分,共8分) 1.does feels headache 2. weather snowy 3. shirts They’re 4. visited likes taking 5. presents weekend birthday 6. January 1st excited 五.Listen and judge 你将听到一段短文,根据短文内容选择正确的答案。答案填在括号内。该短文读三遍。听前浏览题目,预测短文内容,有助于听力理解。(每小题1分,共5分) 1. A 2. A 3. C 4. B 5. B 六、Read and choose 阅读下面对话,从所给的7个句子中选择6个句子补全对话,把字母编号填在横线上。(每空1.5分,共9分) F A D E C G 七.Read and choose(阅读理解,每小题1.5分,共15分) A根据短文选择正确答案,答案填在括号内。(每小题1.5分,共7.5分) 1. C 2. B 3. A 4. B 5. A B同学们,你有说过谎吗?下面这个故事会告诉你,为什么我们不要说谎。请读故事判断对错,对的在括号内写“T”,错的写“F” (每小题1.5分,共7.5分) 1. T 2. T 3. F 4. F 5. F 八、Read and fill 阅读下面短文,从所给的12单词中选出10个填空。每空一词,每词只用一次。(每空一分,共10分) at father an flies makes made last make next is 九、Ask and answer 根据图片所给的提示,认真阅读答句,提出相应的问句,让对话合理、通顺,并且与图片相符合。(每小题2分,共10分) 1. Where does Tom come from? / Where is Tom from? 2. Did Sarah eat good food yesterday? 3. What time is it, mom? 4. How are you going to the library? 5. Can you wash the clothes? 十、Look and write(满分10分) 答案(略) 评分标准: 1、短文要求写五句话或五句话以上。 2、单词拼写错误,每个单词扣0.25分,标点符号错误,每个扣0.25分,同一个单词出现多次的拼写错误,扣一次分;语法错误,每个单词扣0.5分。。 3、五句话以外的句子错误不扣分。 人教版小学英语六年级下册期末测试卷5带答案 一、 语音。 A. 选出画线字母读音不同的选项。 (    )1. A. balloon   B. cartoon   C. washroom   D. food (    )2. A. collect   B. computer   C. welcome   D. comb (    )3. A. eraser    B. fantastic   C. mustn’t    D. kites (    )4. A. zero    B. real    C. idea     D. parent (    )5. A. photo    B. of    C. fifteen    D. friend   B. 判断。(每组两个单词画线部分读音相同的画“√”,不同的画“×”) 1. sandwiches  clothes(   )  2. cinema   cola(   ) 3. seventh   eighth(   ) 4. windy   France(    ) 5. many   man(    )  二、 写出下列动词的过去式。 am        are          tell         come         do        go           visit          fly         teach         make         三、 用所给词的适当形式填空。 1. I       (call)you yesterday , but you       (be not)at home . 2. That’s an         book . Are you         in it ?(in terest) 3. My room is  (big)than yours . 4. Look ! The boys        (write)on the blackboard . 5. Lisa enjoyed        (visit)Peking Man’s home . 6. Which is        (easy), Chinese or English ? 7. Zhou Pei is       (short)in her class . 来 8. Everyone in our class       (like)him . 9. He came in and        (sit)on the bed . 10. How         your brother        (come)to the factory yesterday morning ?   四、 根据句意,用适当的词填空。 1. I can’t find my key         my bike . 2. There are two doors         the wall . 3. The old man likes         to foreign music . 4. Don’t         photos here . 5. We went         Beijing to the Great Wall by train . 6. Huangshan is famous         its beautiful mountains . 7. What         going by subway ?  五、 首字母填空。 1. I think m        is easy . I like it . 2. David likes basketball very much , so he is a basketball f        . 3. The two boys want to be football p        in the future . 4. Peking Man lived a        300000 to 500000 years ago . 5. Mary did h        with her mother last Sunday . 6. They have a class m        on Wednesday afternoon . 7. Please give them b        to me tomorrow . 8. There are two g        of juice on the table . 9. He b        me a nice coat yesterday . 10. I       (get)to school at 7:00 every morning .  六、 单项选择。 (    )1. — Which one do you want , a long one or a short one ?  —         .           A. Yes , a long one    B. Yes , a short one C. A long one , please    D. No , a short one (    )2. — Excuse me . Can you tell me the way to No. 1 Middle School ?   —         . A. I don’t know .         B. Why do you ask me ? C. I’m sorry . I’m new here .   D. Who knows ? (    )3. His mother is a        .           A. English’s teacher      B. English teacher C. teacher of English     D. teacher’s of English (    )4. — Is there        “ o ” in the word “ blue ” ?   — No , there’s        “ u ” in it . A. an , a    B. a , an    C. an , an    D. an , / (    )5. There was        English film in        cinema .           A. a , the    B. an , a    C. the , a    D. an , the (    )6. — Is Mary in ? —                  A. Sorry , she’s at work .     B. How are you ? C. That’s all right .       D. How do you do ? (    )7. — Did you go to school together ? —        .           A. Yes , we do    B. Yes , we are    C. Yes , we can    D. Yes , we did (    )8. How much        do you have ?           A. books        B. pens          C. money         D. cats (    )9. — Your shirts are        nice .          — Thank you        .      A. much , very      B. very , very much    C. very , much   D. much , very much (    )10. My brother        while he        his bike and hurt himself .           A. fell , was riding     B. fell , were riding C. had fallen , rode     D. had fallen , was riding (    )11. I        hear you .        you speak louder ?           A. may , Can    B. can’t , Can    C. must , Can    D. will , must (    )12. — Must I finish my homework now ?                        — No , you        . You        finish it tomorrow .     A. can’t can    B. mustn’t , must    C. couldn’t , could    D. needn’t , may (    )13. The word “ easy ” is        than the word “ difficult ” .           A. harder    B. bigger    C. longer    D. shorter (    )14. Lucy doesn’t have        eraser , but Lily has        .           A. a , it      B. an , a    C. an , one    D. the , that (    )15. What time did your school        yesterday ?           A. begins    B. begin    C. to begin    D. begined (    )16. Alice has more oranges than        , but        are better than        .           A. I , mine , hers     B. me , my , her C. my , mine , hers    D. I , my , she (    )17. My father likes        books in the evening . But he        books yesterday evening .     A. read , reads    B. reading , didn’t read   C. reading , read   D. to read , read (    )18. She has few friends ,        she ?           A. doesn’t    B. hasn’t       C. does       D. is (    )19. The Greens        at the table when I went in .           A. sat       B. was sitting    C. is sitting    D. were sitting (    )20. Did she tell you        ?           A. to live in which room     B. which room to live C. which room to live in     D. which to live in room  七、句型转换。 1. We went to visit Sanya .(就画线部分提问)                   you        to visit ? 2. Did you have a good time ?(肯定句)     I        a good time . 3. Were you at home yesterday ?(同义句)    Were you        yesterday ? 4. I was born on January lst , 1992 .(就画线部分提问)                   you        ? 5. Lisa and her parents saw some drawings on the cave wall .(否定句)     Lisa and her parents                      drawings on the cave wall . 6. I enjoyed the lessons I learned .(就画线部分提问)                         you        ? 7. Excuse me , where’s the post office ?(同义句)     Excuse me ,         can I         to the post office ?   8. Did you play games yesterday afternoon ?(否定回答)             , I         .   9. She can sing .(用dance改为选择疑问句) Can she sing  dance ?  八、 阅读理解。 Mary was the only little girl on her street , but when she was eight years old , another girl came to live in the house opposite hers . The new girl was eight years old , too , and her name was Joan . Joan had two brothers . She didn’t go to the same school as Mary , but they soon began to play together after school . One day Joan came home , had her milk and cookies , and then went to Mary’s house . She said to her friend , “ Hi , Mary , will you come to my house to play ? I’ve got a nice new game . ” Mary answered , “ I’m sorry , Joan , but my mother won’t let me play with you today , because your brother George has a bad cold , and she doesn’t want me to get it , too . ” “ Oh , that’s all right , Mary . ” Joan answered quickly . “ George isn’t really my brother . He is my step-brother . ” (    )1. — Where did Joan live ? — She lived        .           A. in a tall building     B. in a house opposite Mary’s C. in the same school    D. in the country (    )2. — Mary and Joan didn’t play together at school , did they ? —        .    A. Yes , they did    B. No , they didn’t  C. Yes , they didn’t  D. No , they did (    )3. — Why didn’t Mary’s mother want her to play with John one day ?  — Because        . A. Mary had a bad cold   B. Joan was ill C. Joan’s brother had a bad cold and Mary’s mother didn’t want her daughter to get it , too .             D. she must finish her homework first (    )4. — What did Joan say when Mary told her this ? — She said        .           A. she didn’t have any brothers B. her brother George wasn’t ill C. she was very sorry D. George wasn’t her real brother (    )5. — When Joan said that George was her step-brother , it meant :        . A. It was nothing serious if she played with her B. Joan couldn’t play with her C. Mary couldn’t play with her D. George is her friend  【试题答案】 一、 A  1. C   2. D    3. A    4. D    5. B B  1. ×    2. √    3. ×     4. √    5. × 二、 was ; were ; told ; came ; did ; went ; visited ; flew ; taught ; made 三、 1. called ; weren’t     2. interesting ; interested 3. bigger       4. are writing 5. visiting      6. easier 7. the shortest     8. likes 9. sat       10. did ; come  四、 1. to     2. in     3. listening   4. take   5. from   6. for    7. about 五、 1. maths  2. fan   3. players    4. about   5. housework   6. meeting   7. back 8. glasses   9. bought   10. get 六、 1. C   2. C   3. C   4. A   5. D   6. A   7. D   8. C   9. B   10. A   11. B 12. D  13. D  14. C  15. B  16. A  17. B  18. C  19. D  20. C 七、 1. Where did ; go     2. had 3. in        4. When were ; born 5. didn’t see any      6. Which lessons did ; enjoy 7. how ; get       8. No ; didn’t 9. or 八、 1. B    2. B    3. C    4. D    5. A 人教版小学英语六年级下册期末测试卷1带答案 题号 I II III IV V VI VII VIII IX X 总分 得分 得 分 评卷人 Listening Part 听力部分30分 I. 听录音,选出你听到的单词,将序号填在题前括号 里,听两遍。10分 ( )1. A. hospital B. cinema C. library ( )2. A. post card B. comic book C. newspaper ( )3. A. toothache B. headache C. hurt ( )4. A. stronger B. smaller C. shorter ( )5. A. watched TV B. played football C. learned Chinese 得 分 评卷人 II..听录音,按听到的顺序给下列图片标号,听两遍。 10分 ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 得 分 评卷人 III. 听录音,选择合适的答语,将序号填在题前的括 ( )1. A. I’m 160 cm tall. B. I’m 164cm tall. ( )2. A. Amy feels happy. B. Amy feels angry. ( )3. A. John went hiking yesterday. B. John went fishing yesterday. ( )4. A. I’ m going to the bookstore B. I’ m going to the post office ( )5. A. I like collecting stamps B. I like collecting .leaves 号里,听两遍。10分 Writing Part 笔试部分70分 得 分 评卷人 IX.选出不同类的那一个词,将序号填在题前的括号 里10分来 ( )1. A. singer B. policeman C. traffic lights ( )2. A. diving B. excited C. swimming ( )3. A. .heavy B. thinner C younger ( )4 A. rain B. sun C. seed ( )5 A. washed B. dance C. visited 得 分 评卷人 V. 看图,选择与图片内容相符的选项,将序号填在 题前的括号里。10分 ( )1. She . A. has a sore throat B. has a cold ( )2. The pencil is than the pen. A. shorter B. longer ( )3. I last weekend. A .played football B. took pictures ( )4. I on my holiday. A. saw elephants B. went skating ( )5. He looks so . A. tired B. sad 得 分 评卷人 VI. 单项选择, 从A、B、C中,选择最佳答案,将 序号填在题前的括号里。20分 ( )1.---What did you do last weekend? ---I . A. read a book B. readed a book C. am reading a book ( )2 ---How she feel ---She’s angry. A. are B. do C. does ( )3. ---What did you do yesterday? ---I A. eat good food. B. ate good food C. eated good food. ( )4. My nose . A. is hurt B. are hurt C. hurts ( )5--- you go hiking last Saturday? ---Yes, I did. A. Did B. did C. Do ( )6.--- tall are you?---I’m 150 cm tall. A. What’s B. How C. What ( )7. I’m than you. A. strong B. stronger C. small ( ) 8. ---How do you go to school? ----I go to school . A. on foot B subway C. plane ( ). 9---Does he teach English? ----Yes, A. he did B. he is C. he does ( )10. Sarah is 164 cm tall. Amy is 160 cm tall. Sarah is 4 cm than Amy A. shorter B. longer C. taller 得 分 评卷人 VII. 搭配, 找出下列问句对应的答语,将序号填在题 前的括号里。10分 ( ) 1.Where did you go on your holiday? A. I have a toothache. ( ) 2. What ’s your mother? B. I went by plane. ( ) 3. What’s the matter? C. She’s tired. ( ) 4. How did you go there? D. I went to Beijing. 得 分 评卷人 ( ) 5. How does Amy feel? E. She is an actress VIII.阅读判断,与短文意思相符的在题后括号里写T, 不符的写F。(10分) Mike is an active boy. He is from Canada. He is 168 cm tall. He is 2 cm taller than me. He is 58 kg. He is 3kg heavier than me. He likes skating、making kites、and playing the violin. I like skating too. But I don’t like making kites, I don’t like playing the violin either. I like riding a bike and playing computer games. We often go skating together. We are good friends. 1. Mike is from America. ( ) 2. Mike is 168cm tall. I’m 170cm tall. ( ) 3. Mike is 58 kg. I’m 55 kg. ( ) 4. He likes skating、making kites and playing computer games . ( ) 5. We often go skating together. ( ) 得 分 评卷人 IX. 连词成句。(5分) 1. I thinner am you than . 2. sore is my throat . 3. look sad you today . 4. cleaned I the room weekend last . 5. did you how there go ? 得 分 评卷人 X.写短文:请以“My Busy Weekend”为题写一段话, 介绍自己在上周末做过的事情。要求语句通顺,条理清 楚,不少于5句话。5分 My Busy Weekend 听力材料及参考答案 I..听录音,选出你听到的单词,将序号填在题前括号里,听两遍。10分 1.cinema 2. newspaper 3. toothache 4. shorter 5. played football 答案: B C A C B II..听录音,按听到的顺序给下列图片标号,听两遍。10分 1. I rowed a boat on my holiday. 2. Sarah is reading a book. 3. Mike climbed a mountain last Sunday. 4. I feel sick. I have a fever. 5. Wu Yifan ate good food last weekend. 答案: 3 2 1 4 5 III. 听录音,选择合适的答语,将序号填在题前的括号里,听两遍。10分 1. ---How tall are you? ---I’m 160 cm tall. 2. ---How do you feel, Amy? ---I feel happy. Because today is my birthday. 3. ---What did you do yesterday, John? ---I went fishing. 4. ---Where are you going? ---I’m going to the bookstore. 5. ---What’s your hobby? ----I like collecting leaves. 答案:A A B A B 考答案 IX. C B A C B V. A B A B B VI. A C B C A VII. D E A B C VIII. F F T F T1. I’m thinner than you. 2. My throat is sore. 3. You look sad today. 4. I cleaned my room last weekend. 5.How did you go there X. 语句通顺,条理清楚, 书写规范,用一般过去时写五句话,每句一分。 本文档由香当网(https://www.xiangdang.net)用户上传

    下载文档到电脑,查找使用更方便

    文档的实际排版效果,会与网站的显示效果略有不同!!

    需要 10 香币 [ 分享文档获得香币 ]

    下载文档

    相关文档

    人教PEP六年级下册英语单元测试卷10套

    第一单元练习一、单词辨音,相同的打“√”,不同的打“X”( ) 1.point  boy  (     ) 2.toy  day  (  ) 3.thinner  bigger ...

    3个月前   
    220    0

    人教PEP六年级下册英语期中测试卷5套

    小学英语六年级下册期中测试题姓名 班级 评分:______________一、 听音,选择。(10分)( )1. A. 15kg ...

    3个月前   
    214    0

    人教PEP五年级下册英语期末测试卷8套

    人教版小学英语五年级下册期末测试卷1带答案Listening Part(共六大题,计40分)一、听音,选出你所听到的单词。每个单词读两遍。(共6小题,计6分)( )1、A、cooking...

    3个月前   
    231    0

    人教PEP六年级下册英语全册教案

    Unit 1 How tall are you?Period 1 Section A Let’s learn Do a survey and report P5Learning ai...

    3个月前   
    258    0

    六年级英语期末试题人教PEP版 (6)

    六年级英语试卷听力部分笔试部分总 分题号一二三四五六七八九十得分听力部分(40分)一、 听录音两遍,选出你所听句子中包含的单词或短语。(10分)( )1.A.swimming B.c...

    5个月前   
    188    0

    六年级英语期末试题人教PEP版 (8)

    六年级英语试题(时间:50分钟;总分100分;题目易、中、难系数比为7:2:1)题号一二三四五六七八九十十一总 分得分评分人(温馨提示:在播放听力前,请同学们先认真阅读题目要求)听力部分(30...

    6个月前   
    173    0

    六年级英语期末试题人教PEP版 (7)

     六年级英语试卷题号听力部分笔试部分总 分一二三四五六七八九十十一十二得分听力部分(40分)一、 听录音两遍,选择正确的选项。(10分)( )1.A.postman B.busines...

    5个月前   
    141    0

    六年级英语期末试题人教PEP版 (5)

    六年级英语(试卷共八大题,满分100分,60分钟完成)听 力 部 分Ⅰ.看图、听音、标号。每项读两遍。(每小题1分,共10分)( ) ( ) ( ) ...

    3个月前   
    102    0

    六年级英语期末试题人教PEP版 (2)

    英 语 试 卷满分:100分 时限:60分钟题号听力部分笔试部分总分一二三四五六七八九十得分Listening Part 听力部分(40分) 得分评卷人一、 听录音,选出你所听到的选项,将...

    3个月前   
    98    0

    六年级英语期末试题人教PEP版 (3)

    期末教学质量检测试卷听力部分(40分)一、听录音,选出与其对应的图片。听两遍。(10分)( )1.A. B. C.( )2.A. B. C.( ...

    6个月前   
    148    0

    六年级英语期末试题人教PEP版 (4)

    六 年 级 英 语 试 题题号听力部分笔试部分卷面书写分总 分一二三一二三四得分【时间:60分钟 分数:100分,其中卷面分5分】听力部分(30分)一、 听录音2遍,选择你听到的单词。(...

    3个月前   
    138    0

    六年级英语期末试题人教PEP版 (1)

    六年级英语(考试时间:60分钟  满分100分)题号听力部分笔试部分总分一二三四五六七八九十得分评卷人得 分听力部分(50分)一、听录音,选出与所听内容相符的图片,读两遍。在序号上打√。(1...

    6个月前   
    160    0

    五年级下册英语期末专项复习卷(人教PEP)

    听力专项复习卷一时间: 30 分钟 满分: 100 分题号一二三四五六七总分得分一、听录音, 选择你所听到的单词。(10 分)( )1. A. season B. spring C. sno...

    3个月前   
    103    0

    人教PEP三年级下册英语期末测试卷共8套含答案

    小学英语三年级下册期末试卷(本卷满分100分,考试时间90分) 学校: 姓名: 班级: ...

    3个月前   
    241    0

    人教PEP五年级下册英语期中测试卷6套

    第二学期期中教学质量检测五年级英语试卷题号IIIIIIIVVVIVIIVIIIIXXXI卷面总分得分本试卷测试时间为50分钟,满分为100分,其中听力部分占30分,笔试部分占67分,卷面书写占...

    7个月前   
    189    0

    人教PEP三年级下册英语期中测试卷(4套)

    PEP三年级下册英语期中检测卷第一部分:听力部分一、听音,把正确的序号写在横线上。(6分)1. I like .A. monkeys B. dogs C. bags 2....

    3个月前   
    255    0

    人教PEP五年级下册英语单元测试卷9套

    五年级下册Unit1综合能力检测卷班级:___________ 姓名:__________ 成绩:______________听力部分一、 听录音,将图片排序。(10分) ( ) ...

    3个月前   
    189    0

    人教PEP四年级下册英语全册单元测试卷

    人教版小学四年级英语下册unit1 My school单元测试卷1带答案听力部分一、听录音,选择你所听到的单词,每小题听两遍。(10%)( )1.A.lightB.floorC.tableD...

    3个月前   
    231    0

    人教PEP三年级下册英语期末测试卷共13套

    小学英语三年级下册期末试卷(本卷满分100分,考试时间90分) 学校: 姓名: 班级: 分数 ...

    3个月前   
    286    0

    人教PEP三年级下册英语期中测试卷共7套含答案

    人教版小学英语三年级下册期中测试卷1带答案Class Name Score 听力部分:60分一、 听录音,圈出你所听到的内...

    6个月前   
    202    0

    文档贡献者

    思***1

    贡献于2020-11-20

    下载需要 10 香币 [香币充值 ]
    亲,您也可以通过 分享原创文档 来获得香币奖励!
    下载文档

    该用户的其他文档