人教PEP四年级下册英语全册单元测试卷


    人教版小学四年级英语下册unit1 My school单元测试卷1带答案听力部分 一、听录音,选择你所听到的单词,每小题听两遍。(10%) ( ) 1. A.light B.floor C.table D.clock ( ) 2. A.this B.that C.there D.three ( ) 3. A.second B.third C.first D.one ( ) 4. A.art room B.washroom C.TV room D.music room ( ) 5. A.gym B.library C.art room D.classroom ( ) 6. A.playground B.TV room C.gym D.library ( ) 7. A.glass B.classmate C.class D.classroom ( ) 8. A.fan B.board C.lights D.computer ( ) 9. A.floor B.fall C.tall D.wall ( ) 10. A.book B.look C.good D.cook 二、听问题,选择正确的答语,每小题听两遍。(10%) ( ) 1. A.Yes,it isn't. B.Yes, it is. C.No, it is. ( ) 2. A.Yes, it is. B.No, it isn't. C.It's on the first floor. ( ) 3. A.No, it isn't. B.Yes. C.Yes, it isn't. ( ) 4. A.No. B.Forty-five. C.I am fine. ( ) 5. A.No, it isn't. B.Yes, we do. C.Yes, it is. 三、听录音,判断句子正误,正确的填T,错误的填F,每小题听两遍。(10%) ( ) 1. Your school is not beautiful. ( ) 2. Look! This is our playground. ( ) 3. The music room is on the third floor. ( ) 4. The canteen is on the second floor. ( ) 5. Where is the art room? It's on the first floor. 笔试部分 四、根据括号里的内容,在方框中选择恰当的单词或短语填在横线上。(10%) 1. There is a beautiful__________(图画)on the__________.(墙上) 2. The___________(食堂)is on the__________________ .(一楼) 3. Is________(这)your___________?(图书馆) 4. The____________(绘画教室)is one the_____________.(三楼) 5. Is________(那)your______________?(计算机教室) 1.this 2.wall 3.computer room 4.canteen 5.first floor 6.picture 7.library 8.third floor 9.art room 10.that 五、将代表正确答案的字母分别填入每小题的括号前。(10%) ( )1.--_______ students are there in your class? --Twenty-five. A.How many B.What C.How much ( )2.--_______ is the library? --It's on the second floor. A.When B.How C.Where ( )3.The teacher's office is ____ the third floor. A.to B.on C.in ( )4.--Wow, your school is cool! --________________. A.Thank you B.Good idea C.Sorry ( )5.--Is this your playground? --________________. A.No,it is. B.Yes, it is. C.Yes, it isn't. 六、阅读下面短文,判断正误,正确的在括号里填T,错误的填F。(10%) I am Mike. This is our school. It's big. Look! This is the canteen, it's big. I have lunch at school. The teacher's office is on the first floor and the washroom is on the first floor, too. My classroom is on the first floor and there are thirty-four students in my class. We also have a small TV room, it's on the third floor. Look! That is our playground. My school is cool, I like it! ( )1.Mike's school is not big. ( )2.Mike has dinner at school. ( )3.The teacher's office is on the first floor. ( )4.There are 25 students in Mike's class. ( )5.The TV room is not big. 七、用横线分别把左右两边对应的句子连起来。(10%) Where is the library? Yes,we do. Do you have a library? Thank you. Is this your music room? Forty-five. The garden is beautiful! It's on the third floor. How many students are there in your class? Yes, it is. 口语部分 Score 八、朗读下列单词或词组。(10%) 1.playground 2.garden 3.teacher's office 4.library 5.canteen 6.art room 7.computer room 8.washroom 9.music room 10.TV room Score 九、朗读或背诵P5和P8Let's Talk对话。(10%) Score 十、回答问题。(10%) 听力原文 一、听录音,选择你所听到的单词,每小题听两遍。 1. It's on the second floor. 2. Is this your pencil? 3. It's on the first floor. 4. Where is the music room? 5. Do you have a library? 6. This is our playground. 7. How many students are there in your class? 8. There are six new lights in our classroom. 9. There is a beautiful picture on the wall. 10. Let's go and have a look. 二、听问题,选择正确的答语,每小题听两遍。 1. Is this the art room? 2. Where is the teacher's office? 3. Is that the music room? 4. How many students are there in your class? 5. Do you have a new classroom? 三、听录音,判断句子正误,正确的填T,错误的填F,每小题听两遍。 1. Your school is beautiful. 2. Look! This is our playground. 3. The music room is on the second floor. 4. The canteen is on the first floor. 5. Where is the art room? It's on the first floor. 答案 一、1—5 BACDB 6—10 ACCDB 二、 1—5 BCABB 三、 1—5 FTFFT 四、 1. picture wall 2. canteen first floor 3. this library 4. art room third floor 5. That computer room 五、 ACBAB 六、 FFTFT 七、分别用直线把左右两边对应的句子连起来。(10%) Where is the library? Yes,we do. Do you have a library? Thank you. Is this your music room? Forty-five. The garden is beautiful! It's on the third floor. How many students are there in your class? Yes, it is. 八、每个单词/ 词组1分 九、注意语音、语调、停连以及准确度、流畅度等问题,能背诵对话的同学酌情加分。 十、共五个问题,每题2分。 参考问题 1.Is this your book? 2.How many students are there in your class? 3.Do you have a library in the school? 4.Do you have lunch at school? 5.Is that your pencil-case? 人教版小学四年级英语下册unit1 My school单元测试卷2带答案 Part A(1) 词汇·积累练 一、你知道它们的汉语意思吗?(20分) (  )1.canteen A.书房   B.厨房   C.食堂 (  )2.teacher's office A.客厅 B.教师办公室 C.学校 (  )3.library A.图书馆 B.花园 C.地板 (  )4.playground A.操场 B.草地 C.公园 (  )5.garden A.卧室 B.花园 C.教室 语句·应用练 二、火眼金睛,选一选。(30分) (  )1.—________is your father? —My father is a doctor. A.Who  B.What  C.Whose (  )2.How many________are there in your family? A.people B.peoples C.the people (  )3.Let________clean the room. A.our B.us C.we (  )4.Where________the canteen? A.is B.are C.am (  )5.The library is ________the first floor. A.in B.on C.at (  )6.Go________the library. A.to B.for C./ 情景·交际练 三、你看懂这些图片了吗?(20分) 1.(  ) 2.(  ) 3.(  ) 4.(  ) A.Read a book. B.Hand in the homework. C.Play football. D.Water the flowers. 实践·运用练 四、你能介绍一下你的学校吗?(30分) (提示:first第一 second第二 third第三 fourth第四 fifth第五) 1.The canteen is on the ________ floor. 2.The library is on the ________ floor. 3.The computer room is on the ________ floor. 4.The music room is on the ________ floor. 5.Your teacher's office is on the ________ floor. 答案 一、1.C 2.B 3.A 4.A 5.B 二、1.B 2.A 3.B 4.A 5.B 6.A 三、1.D 2.A 3.B 4.C 四、根据实际情况回答。 Unit 1 Our School Part A(2) 词汇·积累练 一、你能找出不同类的单词吗?(20分) (  )1.A.visitor     B.student C.teacher D.come (  )2.A.floor B.first C.window D.desk (  )3.A.one B.nine C.first D.three (  )4.A.garden B.school C.playground D.cake (  )5.A.our B.my C.I D.your 语句·应用练 二、选词填空。(50分) 1.Welcome ________(to,in)my home. 2.How many________(ducks,duck)can you see? 3.The library is on the ________(one,first)floor. 4.________(Do,Are)you have a canteen? 5.I have lunch ________(at,in)school. 6.Let ________(me,we)clean the window. 7.Look________(at,in)the picture. 8.Listen________(to,of) music. 9.My friend ________(has,have)big ears. 10.I'm ________(her,she)sister. 情景·交际练 三、咱们来对话吧!(30分) A:Welcome to our school.This is the teacher's office.This is my classroom. B:____1.____ A:Forty­five. B:Do you have a library? A:Yes. B:Do you have lunch at school? A:____2.____Look! This is our playground. B:____3.____ A.Cool! Your school is beautiful. B.How many students are there in your class? C.Yes.The canteen is on the first floor. 答案 一、1.D 2.B 3.C 4.D 5.C 二、1.to  2.ducks 3.first 4.Do 5.at 6.me 7.at 8.to 9.has 10.her 三、1.B 2.C 3.A Unit 1 Our School Part A(3) 词汇·积累练 一、字母排队组单词。(20分) 1.o,r,b,a,d   2.n,f,a 3.g,t,l,i,h 4.e,s,d,k 语句·应用练 二、火眼金睛,选一选。(30分) (  )1.My schoolbag________heavy. A.is    B.do    C.are (  )2.I like this ________. A.one B.first C.is (  )3.This is ________classroom. A.my B.I C.me (  )4.Let's________there. A.go to B.go C.going (  )5.I have four________. A.a book B.books C.book (  )6.I like ________. A.paint B.painting C.paints 三、小小翻译家。(8分) 1.这是我的电脑。 2.那是你的教室吗? 情景·交际练 四、你知道它们的答语吗?(12分) (  )1.Do you have a canteen? (  )2.Let's go there. A.OK. B.Yes,we do. 竞赛·提升练 五、你能猜出它们是什么吗?(30分) A.garden  B.canteen  C.library 1.You can eat some noodles in it. It is a ________. 2.You can read many books in it. It is a ________. 3.There are many flowers in it. It is a ________. 答案 一、1.board/broad 2.fan 3.light 4.desk 二、1.A 2.A 3.A 4.B 5.B 6.B 三、1.This is my computer. 2.Is that your classroom? 四、1.B 2.A 五、1.B 2.C 3.A 人教版小学四年级英语下册unit2 What time is it单元测试卷1带答案 Listening Part(30′) 一、根据录音内容选择你所听到的答案,并把序号填入题前括号内。(7.5′) ( ) 1. A.go home B.go to bed C.go to school ( ) 2. A.lunch B.breakfast C.dinner ( ) 3. A.ready B.read C.write ( ) 4. A.hurry B.library C.worry ( ) 5. A.sister B.over C.there 二、根据录音内容,判断下面句子与录音内容是(T)否(F)相符。(7.5′) ( ) 1.It′s 7:30. It′s time to get up. ( ) 2.It′s 4:45. It′s time to go home. ( ) 3.Is it 7:00 now? Yes, it is. ( ) 4.What time is it? It′s 11:10. ( ) 5.Time to go to bed . It′s 9:15. 三、听录音,根据录音内容写出正确时间。(7.5′) 四、根据录音内容,在句子的空格中填上单词,将句子补充完整。(每空一词)(7.5′) Tick, tock, tick, tock, says the clock , It′s 9:45. It′s time for . It′s 11:05 . It′s time for .It′s 2:50. It′s time for . It′s 4:20. It′s time for . Writing Part(70′) 一、用英语写出下面房间的门牌号.(10′) 1268 317 549 二、看一看,选出正确答案。(12′) ( ) 1.Time for P.E. A.Hand in the homework. ( ) 2.Time to go to the garden. B.Draw a tree. ( ) 3.Time for lunch. C.Jump and run. ( ) 4.Time to go to the library. D.Have some chicken. ( ) 5.Time for English. E.Drink some milk. ( ) 6.Time to go to the teacher′s office.F.Water the flowers. ( ) 7.Time for breakfast. G.Read and write. ( ) 8.Time to go to the art room. H.Read a book. 三、 选词填空。(7.5′) ( )1.School over. Let′s go to the playground. A.am B.is C.are ( )2.Let′s go home! Just minute. A.a B.the C.an ( )3.It′s 7:05. It′s time school. A.to B.to go C.to go to ( )4. It′s 6:30 . It′s time dinner. A.for B.to C.have ( )5. It′s 6:00 in the morning. It′s time to . A. get up B.go to bed C. go home. 四、把单词按“e”的不同发音分类.(8′) ( desk egg she me pen he these get ) 1.we: 2.bed: 五、请给问语选择合适的答语。(7.5′) ( )1.What time is it ? A.Yes ,it is . ( )2.Where is your classroom? B.It′s on the first fllor. ( )3.Let′s run. C.It′s 10:30. ( )4.Do you have a library? D.Yes ,I do. ( )5.Is this your schoolbag? E.OK. 六、连词成句。(7.5′) 1.play Let′s football(.) 2.watch TV to time It′s(.) 3.is now it What time(?) 4.o′clock It′s eleven(.) 5.for It′s dinner time(.) 七、阅读小短文,选择正确答案。(7.5′) My name is Jenny. I′m a student. I get up at 6:00. I eat breakfast at 7 o′clock. Now, it′s 7:30. It′s time to go to school. It′s 9:45. It′s time for P.E class. My P.E teacher is Mr.White. ( )1. It′s . It′s time to getup. A.eight o′clock B.six o′clock C.six fifteen ( )2. She goes to school at . A. seven thirty B. seven o′clock C. seven twenty ( )3. It′s 9:45. It′s time for . A.breakfast B.computer class C.P.E class ( )4.Who′s her P.E teacher? A. Miss Liu B.Miss white C.Mr.white ( )5.What is Jenny? She′s a . A.teacher B.student C.farmer 八、仿照例句,写句子。(10′) What time is it ? 例句: It′s six o′clock . It′s time for dinner. lunch 1. P.E. class 2. 听力答案: 一、 听音选择正确答案。 1、go home 2、breakfast 3、ready 4、hurry 5、over (A B A A B) 二、听句子判断正误。 1.It′s 6:30. It′s time to get up. 2.It′s 4:45. It′s time to go home. 3.Is it 10:00 now? Yes, it is. 4.What time is it? It′s 7:10. 5.Time to go to bed . It′s 9:15.(F T F F T) 三、 听音,写出正确时间。 1、4:35 2、9:30 3、2:50 4、10:20 5、12:00 四、 听音写单词。 Tick, tock, tick, tock, says the clock , It′s 9:45. It′s time for Chinese class . It′s 11:05 . It′s time for math. It′s 2:50. It′s time for English . It′s 4:20. It′s time for music . 笔试答案: 一、 用英语写出下列房间号. 1、three one seven 2、five four nine 3、one two six eight 二、 看一看,选出正确答案。 1、C 2、F 3、D 4、H 5、G 6、A 7、E 8、B 三、 选词填空。 1、B 2、A 3、C 4、A 5、A 四、把单词按“e”的不同发音分类. 1.we: me she he these 2.bed: desk pen egg get 五、请给问语选择合适的答语。 1、C 2、B 3、E 4、D 5、A 六、连词成句。 1、Let’s play football. 2、It’s time to watch TV. 3、What time is it now? 4、It’s eleven o’clock. 5、It’s time for dinner. 七、阅读小短文,选择正确答案。 1、B 2、A 3、C 4、C 5、B 八、仿照例句,写句子。 1、What time is it? It’s time for lunch. 2、What time is it? It’s time for P.E. class. 人教版小学四年级英语下册unit2 What time is it单元测试卷2带答案 基础全练全测 一、【四会词汇】根据所给汉语意思写出相应的英语单词。(60分) 1.数学__________  2.语文__________ 3.英语  __________  4.体育  __________ 5.音乐  __________  6.为;给 7.课程  __________  8.……点钟 9.时间  __________  10.什么  __________ 11.十  __________  12.九  __________ 13.八  __________  14.七  __________ 15.六  __________  16.五  __________ 17.四  __________  18.三  __________ 19.二  __________  20.一  __________ 二、【四会词汇】按要求完成下列单词。(2分) it's(完整形式)________________ 三、【三会词汇】根据所给英文单词及音标写出相应的汉语意思。(20分) 1.lunch/lʌntʃ/ ____________ 2.English class____________ 3.music class____________ 4.breakfast/'brekfəst/ ____________ 5.dinner/'dInə/ ____________ 6.P.E. class____________ 7.get up ____________ 8.go to school ____________ 9.go to bed ____________ 10.ready/'redI/____________ 四、【二会词汇】给下列单词或短语选择正确的汉语翻译。(8分) (  )1.over (  )2.go to the playground (  )3.now (  )4.just a minute (  )5.go home (  )6.kid (  )7.run (  )8.hurry A.去操场 B.现在 C.赶快;抓紧 D.小孩;孩子 E.结束 F.跑 G.再多一会儿 H.回家 五、【四会句子】为下列句子选择正确的汉语翻译。(10分) (  )1.What time is it? (  )2.It's 9:45. It's time for math class. (  )3.It's two o'clock. (  )4.It's 7:05.It's time to go to school. A.现在9:45。到上数学课的时间了。 B.2点。 C.现在7:05。到去上学的时间了。 D.几点了? 综合全练全测 听力部分(40分) 一、选择你听到的单词或短语。(20分) (  )1.A.hurry up   B.get up C.go home (  )2.A.two B.eight C.nine (  )3.A.lunch B.breakfast C.English class (  )4.A.Chinese B.math C.P.E. (  )5.A.go home B.go to bed C.play football 二、听录音连线。(12分) 1.     A. 2. B. 3. C. 4. D. 三、听音,按(A~D)标号。(8分) 1.(  ) 2.(  ) 3.(  ) 4.(  ) 笔试部分(60分) 四、你知道哪个发音不同吗?(10分) (  )1.A.he   B.pen    C.desk (  )2.A.lunch B.teach C.school (  )3.A.bike B.it C.is (  )4.A.small B.music C.desk (  )5.A.no B.go C.to 五、火眼金睛,选一选。(20分) (  )1.Let's________. A.run B.runs C.running (  )2.________the room. A.Look B.Look at C.look (  )3.Let's________. A.go home    B.go school C.goes home (  )4.—Let's play football. —________. A.OK B.Thanks C.Oh (  )5.It's ________o'clock. A.five B.fifth C.sixth (  )6.We must be home________ 6 o'clock. A.by B.in C.on (  )7.How many ________are there in your family? A.people      B.peoples C.the people (  )8.Breakfast ________ready. A.is B.are C.am (  )9.Look at ________ clock. A.me B.I C.my (  )10.What time is it________ New York? A.in B.to C.at 六、看图补全句子。(10分) 1.It's time for__________ ______________________. 2.Let's ________________ ______________________. 3.It's________o'clock.   4.It's time to________.来 5.Let's____________. 七、按要求完成下列各句。(10分) 1.This is my computer.(变为一般疑问句) ________ this ________ computer? 2.It's 5:00.(就画线部分提问) ________ ________ is it? 3.I have eight clocks.(就画线部分提问) ________ ________ clocks do you have? 4.Is this your classroom? (作肯定回答) ________,it ________. 5.It's red.(就画线部分提问) ________ ________ is it? 八、牛刀小试。(10分) 根据所给提示,写自己的一天。要求句子通顺,内容连贯,不少于40个单词。 参考词汇:get up,breakfast,English class,play sports,go home,go to school。 答案 基础全练全测 一、1.math 2.Chinese 3.English 4.P.E. 5.music  6.for  7.class  8....o'clock 9.time  10.what  11.ten  12.nine 13.eight  14.seven  15.six  16.five 17.four  18.three  19.two  20.one 二、it is 三、1.午餐 2.英语课 3.音乐课 4.早餐 5.晚餐;正餐 6.体育课 7.起床 8.上学 9.上床睡觉 10.准备好的 四、1.E 2.A 3.B 4.G 5.H 6.D 7.F 8.C 五、1.D 2.A 3.B 4.C 综合全练全测 一、1.A 2.B 3.B 4.A 5.C 二、1—C 2—B 3—D 4—A 三、1.C 2.B 3.A 4.D 四、1.A 2.C 3.A 4.B 5.C 五、1.A 2.B 3.A 4.A 5.A 6.A 7.A 8.A 9.C 10.A 六、1.English class 2.go to the playground 3.eight 4.get up 5.go to school 七、1.Is;your 2.What;time 3.How;many 4.Yes;is  5.What;colour 八、My Day I get up at 6:30.I eat breakfast at 7:00.I go to school at 7:40.Class begins at 8:00.I have an English class and a math class in the morning.I have a Chinese class in the afternoon.I play sports at 3:00 p.m.I go home at 4:30 p.m.This is my day. 小学英语四年级下册第三单元测试题 学校________班级________姓名________座号_______分数________ 一、根据图片,把单词填写完整。(10分) 、 c_ _d h__ t r a _ _ y S n_ _ y w_ _ d y 二、选出不同类的一项。(10分) ( )1、A、sunny B、rainy C、weather ( )2、A、cool B、old C、cold ( )3、A、blue B、colour C、red ( )4、A、New York B、Sydney C、China ( )5、A、weather B、warm C、hot 三、单项选择。(20分) ( )1、____Harbin , it’s snowy ? A、On B、At C、In ( )2、It’s hot _____ . A、day B、Sunday C、today ( )3、---Is it warm ?. ---Yes, _______ A、it is B、it isn’t C、it’s cold ( )4、 _____ the weather like in Sydny A、What B、What’s C、Where ( )5、It’s hot ____ sunny today. A、to B、too C、and ( )6、Is ___ hot in Hainan ? A、that B、it C、this ( )7、---How ____ Beijing ? . ---It’s sunny. A、is B、about C、for ( )8、--- Can I go outside now ? --- A、Yes, you can’t B、No, you don’t C、No, you can’t ( )9、This ____ the weather report . A、are B、is C、can ( )10、---______ is your T-shirt ? ---It’s white . A、What time B、What colour C、Where 四、选择下列单词或短语的中文意思,将其序号填在括号里。(10分) ( ) 1.cloudy A .在北京 ( ) 2.New York B. 阴天的 ( ) 3.be careful . C .天气预报 ( ) 4.in Beijing . D .纽约 ( ) 5.weather report. E.小心 五、请给问语选择合适的答语。(10分) ( ) 1.What’s the weather like there ? A. No, you can’t ( ) 2.Where are my books? B. Yes , it is . ( ) 3.What time is it ? C. It′s rainy ( ) 4. Can I wear my new skirt ? D. It’s twelve o’clock ( ) 5.Is it cool ? E. They’re on the bed . 六、连词成句。(15) 1、is,warm, it, today (. ) ___________________________________________ 2、some ,have, lunch (. ) _______________________________________________ 3、New York , about , How (?) _______________________________________________ 4、It’s , in, cold , Beijing (.) _______________________________________________ 5、weather , What’s , the , like , there ( ?) _______________________________________________ 七、选择正确的翻译。(10分) ( )1、Can I go outside ? A 、我能出去吗 ? B、现在我能带在这里吗? C、现在我能出去吗? ( )2、It’s cool in Beijing . A 、北京的天气是寒冷的。B、北京的天气是凉爽的。 C、北京的天气是温暖的。 ( )3、你怎么样? A 、How about you ? B、How are you ? C、What are you doing ? ( )4、香港的天气怎么样? A 、What’s the weather like in Hong Kong ? . B、What about Hong Kong ? C、What’s the weather like in New York ? ( )5、这是世界天气。 A 、This is the weather report . B、Here’s the world map . C、Here’s the world weather . 八、阅读短文,判断下列句子的正 (T )误(F )。(15分) Today is Sunday, The weather is warm and windy. I Can wear my shirt and jeans .I fly a kite on the playground .Tom and Jack wear their T-shirt and shorts .They play football .But in Harbin ,it’s cold .It’s snowy. People put on their coats and hats .They can make a snowman and skate (滑冰)。It’s funny. ( )1、It’s cloudy and windy . ( )2、It’s windy. So I can fly a kite . ( )3、Tom can wear his T-shirt and short . ( )4、It’s snowy in Harbin today ( )5、I can make a snowman , too. 小学四年级英语下册Unit 3检测题 班级 姓名 一、从下列每组词汇中选出不同类的一项。(5分) ( )1. A. rainy B. snowy C. swim D. windy ( )2. A. warm B. today C. hot D. cool ( )3. A. weather B. sunny C. cloudy D. snowy ( )4. A. London B. Beijing C. world D. New York ( )4. A. home B. room C. warm D. school 二、从下列每组单词中,选出一个画线部分的发音不同于其他三个的单词。(5分) ( )1. A. farm B. warm C. car D. arm ( )2. A. tall B. ball C. far D. wall ( )3. A. bird B. first C. girl D. forty ( )4. A. cloudy B. outside C. soup D. about ( )5. A. music B. sunny C. lunch D. mum 三、单项选择(30分) ( )1. It’s warm ________ Hangzhou. A. up B. in C. of ( )2. I like watching the ________. A. a report B. report weather C. weather report ( )3. ________ some soup, Amy. A. To eat B. Have C. For ( )4. It’s rainy in Guangzhou. _______ Jinan? A. How are B. How about C. How in ( )5. What’s the weather ________ in Nanjing? A. is B. like C. to ( )6. It’s ________ now. Let’s fly kites. A. windy B. cloud C. rain ( )7. —Can I swim today? —________. A. Yes, I can B. No, I can’t C. Yes, you can ( )8. —Is it hot and sunny in Hainan? ——________. A. Yes, they are B. Yes, it is C. No, it is ( )9. _______ The soup is very hot. A. Look after! B. Be careful! C. be careful! ( )10. It’s warm inside. _______your hat. A. Put on B. Put off C. Take off ( )11. What's the weather like in Beijing ?  - It′s cool  and ____ . A、hot   B、snowy  C、rainy ( )12.、________  Beijing ? Is it warm ? - Yes , it is. It's 26 degrees. A、how about  B、What about    C、How about ( )13. Is it cold ?    -________ .          A. No, it isn't. B.Yes, it isn't.   C. No, you can't. ( )14.What's the weather like in Harbin ?  - It′s cold  and ____ . A、snow B、snowy     C、warm ( )15.It’s hot today.Can I wear my T-shirt?-- A.No,you can. B.Yes, you can’t C.Yes, you can. 四、给下列问句选择合适的答语。(10分) ( )1. Can I go outside? A. Yes, it is. ( )2. Is it hot today? B. No, you can’t. ( )3. Can you swim? C. Very well, thank you. ( )4. What’s the weather like in Dalian? D. Yes, I can. ( )5. How are you? E. It’s sunny and warm. 五、连词成句(14分) 1. is, it, warm ,today(.) _______________________________________________________ 2. it, sunny, is (?) _______________________________________________________ 3. it, cold, is, snowy, and(.) _______________________________________________________ 4. football ,to ,play, let’s ,the, and, go, playground(.) _______________________________________________________ 5. go I outside Can now(?) 6. the weather What’s in like Beijing (?) 7. Beijing about How(?) 六、给下列句子重新排序,组成一段对话。(6分) ( ) Yes, you can. ( ) Fine, thank you. ( ) It’s windy! Can I fly a kite? ( ) Is it cool outside? ( ) Yes, it is. It’s cool and windy. ( ) How are you? 七、根据提示完成天气预报(10分) Good morning, everyone! This is the weather report. It’s _______ (下雪的) in Harbin. It’s ______ (风大的)in Lhasa. In Guangzhou, it’s _______ (阳光充足的). In Shanghai, it’s _______ (阴雨的). And it’s ________ (多云的) in Beijing. 八、阅读对话,判断对错。对的打“√”,错的打“×”(10分) Amy: Hello! Sarah: Hello, Amy! What’s the weather like in New York? Amy: It’s rainy. I can’t go outside. What about Hong Kong? Sarah: It’s hot and sunny. I can swim. Oh, it’s time for breakfast now. Amy: OK. It’s time for me to go to bed. ( )1. It’s hot and sunny in Hong Kong. ( )2. It’s windy in New York. ( )3. Amy can go outside. ( )4. Sarah can’t swim. ( )5. It’s time for Sarah to go to bed. 九、阅读短文,完成下列各题。(10分) Good morning, this is the weather report. It’s rainy in Shanghai. You must take your raincoat. It’s cold in Beijing. Please put on your boots. It’s snowy in Harbin, we can make a snowman. It’s sunny and warm in Hong Kong. You can play football. That’s all. Goodbye. ( )1、What’s the weather like in Shanghai? A. It’s rainy. B. It’s snowy. C. It’s sunny and warm. ( )2、Is it cold in Beijing? A. Yes, you can. B. No, you can’t. C. Yes, it is. ( )3、Can you make a snowman in Harbin? A. Yes, you can. B. No, you can’t. C. Yes, it is. ( )4、What’s the weather like in Hong Kong? A. It’s rainy. B. It’s snowy. C. It’s sunny and warm. ( )5、You can play in Hong Kong. A. football B. basketball C. volleyball 小学英语四年级下册第四单元测试题 学校________班级________姓名________座号_______分数_______ 一、 选出不同类的词。(10分) ( )1、A、goat B、cow C、pear ( )2、A、rabbit B、carrot C、green beans ( )3、A、hens B、horse C、ducks ( )4、A、his B、those C、these ( )5、A、 potato B、pig C、cucumber 二、 将下列的单词和对应的汉语意思连线。(10分) 1. sheep A . 马 2. horse B. 豆角 3. green beans C . 胡萝卜 4. animal D . 绵羊 5. carrot E. 动物 三.单项选择题。(30分) ( ) 1. ---What are these ? ---They are____. A. carrot B. sheep C. horse ( ) 2. ---Are these potatoes ? ---_____________. A. Yes, these are. B. No, they aren’t. C. Yes, they aren’t. ( ) 3. I can see five _____ A. dog B. cat C. cats ( ) 4.---How many ____ do you have ? ---Six. A. carrot B. sheeps C. cows ( ) 5.They are _______. A. potato B. potatos C. potatoes ( ) 6.---What are those ? ----____ are potatoes. A. They B. they C. It’s ( ) 7.-How many goats ____ you have ? A. are B. do C. can ( ) 8.---What are these ? -----_________. A. It’s a pig. B. These are cows. C. They are tomatoes. ( ) 9.---Are these hens ? ----___________. A. Yes, it is . C. Yes, they are D. No, they are ( ) 10.---How many sheep are there on your farm ? ----__________. A. They are hens. B. Sixty. C. 12 years old. ( ) 11.Look! Are potatoes? A. this B. they C. it ( ) 12.We have a lot of _____ A. animal B. animals C. vegetable ( ) 13. There are seventeen on the farm . A. horse B. pig C. cows ( )14.What those? A. am B. are C. is ( ) 15. ---What ____ these ? --- They cows A. are ; is B. are ; are C. is ; are 四、找朋友。(10分) ( ) 1.What are they? A .It’s a goat. ( ) 2. Are they sheep? B. They’re tomatoes. ( ) 3.How many horses do you have? C .No , they aren’t. ( ) 4. What can you see in the picture? D.I can see five cows. ( ) 5.What’s this? E . I have seventeen 五、连词成句。(10分) 1. they, Are, potatoes, (?) 2. do, How, horses, many, you, have (?) 3. they, No, aren’t (, .) 4.are, they, What (?) 5. they , Yes, are (, .) 六、补全对话。(把编号填在横线上。)(15分) A:Oh, this farm is so big. B: They're lambs. A、How many lambs are there? B、What colour are they? C、Are those goats? D、What are they? E、Yes, they are. A: B:There are nine. A: B:No, they aren’t. They’re cows. They’re fat. A: B:They’re white and black. A:Look, are those hens? B: 七、阅读理解,判断对错,对的打“T”,错的打“F”。 (15分) It's a sunny day in the farm today. My aunt has a farm. The farm is very small. There are twelve horses, sixteen cows and fifty hens. My aunt likes tomatoes very much. So she has many tomatoes in the farm. Look! The tomatoes are red. They are very beautiful. ( )1、It's sunny in the farm today. ( )2、My aunt has a big farm. ( )3、There are twelve horses. ( )4、The tomatoes are green. ( )5、My aunt likes potatoes very much. 小学英语四年级下册第五单元测试题 学校_______班级_________姓名________座号_______分数_______ 三、 选出不同类的词。(10分) ( )1、A、dress B、skirt C、red ( )2、A、sweater B、shirt C、dinner ( )3、A、colour B、these C、those ( )4、A、yellow B、green C、pants ( )5、A、 whose B、me C、what 四、 看图,补全单词。(10分) _ _ess p_ _ts sw_ _ter Ja_ _et sh_ _ts 三.单项选择题。(30分) (   )1.This shirt is nice,but it's ________ big. A.to   B.too   C.on (   )2.We'll take ________. A.they B.my C.them (   )3.How much ________ they? A.am B.are C.is (  )4.Where ___ my skirt ? A.Are    B.Is C.am (   )5.The pants are my ________. A.father's    B.father C.fathers ( ) 6.---Is that ____ T- shirt ? A. you B. your C. they ( ) 7.-Whose sweater is this ? ---It’s ____ A. I B. mine C. my ( ) 8.---What are they ? A. are B. is C. am ( ) 9. ----Is this your dress ? --- A. Yes, it is . C. Yes, I am D. No, he isn’t ( ) 10.It is cold .Please put ____ your jacket . A. of B. off C. on ( ) 11. Look at _____. What are they ? A. this B. it C .these ( ) 12.-Where are my ____ . A. socks B. shirt C. skirt ( ) 13..---What colour is it ? ---_________ A. It’s two B. It’s red C. It’s a shirt ( ) 14. That ____ my shirt . Those ____ your jeans . A. is ; is . C. is ; are D. are ; is ( ) 15 . It’s 7:05. It’s time ____ go to school A. to B. for C. of 四、给下列句子选择正确的答语。(10分) (   )1.What colour is the bag? A.No,they aren't. (   )2.Where is the T¬shirt ? B.Yes,it is. (   )3.Are they pants? C. It's ZhangPeng's . (   )4.Whose coat is that? D.It's pink. (   )5.Is this your skirt? E.It's on the bed. 五、选择与汉语意思相符的选项。(10分) A、 挂起你的连衣裙。 B、洗起你的短裙。 C、叠起你的大衣。 D、收拾好你的长裤。 E、脱下你的帽子 (   )1.Put away your pants . (   )2.Take off your hat. (   )3.Wash your skirt (   )4.hang up your dress . (   )5.put on your shirt . 六、连词成句。(15分) 1. that, like , I, green skirt (.) 2. new, where, my, are, dress (?) 3. those, whose, are , pants (? ) 4. these , shoes , John’s , are (. ) 5. colour , is , what , it (? ) 七、阅读短文,判断正(T)误(F)。(15分) I'm ZhangPeng . It's 6:40.It's time to get up. I wear my new shirt. It's yellow. And I wear my green shorts. They're old. But I like them very much. I have PE class today,so I wear my white shoes. At 7:00,I have some hamburgers and milk for breakfast. Then I go to school at 7:20. (   )1.I get up at 6:40. (   )2.I have a yellow shirt. It's new. (   )3.I like my blue shorts. (   )4.I wear my green shoes today. (   )5.I have breakfast at 7:20. 小学英语四年级下册英语第六单元测试题 学校________班级________姓名________座号_______分数________ 一、选择正确的字母组合补全单词。(10分) ( )1、ni_ _ A、o e B、a e C、c e ( )2、sc_ _f A、a r B、e r C、o r ( )3、gl_ _es A、a v B、o v C、o e ( )4、ch _ _p A、 e e B、e a C、i a ( )5、exp _ _sive A、e n B、a n C、e e 二、选出不同类的一项。(10分) ( )1、A、shose B、dress C、umbrella ( )2、A、nice B、pretty C、them ( )3、A、sixty B、much C、many ( )4、A、expensive B、pants C、cheap ( )5、A、pretty B、gloves C、scarf 三、将下列句子与对应的汉语意思连线。(10分) 1、very expensive A、太便宜了 2、too cheap B、漂亮的衬衫 3、pretty shirt C、当然 4、try on D、非常昂贵 5、of course E、试穿 四、单项选择。(20分) ( )1、____ I help you ? A、Can B、Are C、What ( )2、---_____ are the jeans? ---They are 50 yuan. A、How many B、What C、How much ( )3、---Look ____ that jacket! ---It’s pretty . A、at B、in C、to ( )4、---Can I try it on ? --- ______ . A、Thanks B、Cool C、Sure ( )5、The shoes are ______ small . A、to B、too C、two ( )6、I want ______ gloves A、one B、two C、a pair of ( )7、---__________ ---Size seven . A、What is size ? B、What size ? C、Can I help you? ( )8、How much ____ this skirt ? A、is B、are C、am ( )9、My dress ____ red. A、is B、are C、am ( )10、The gloves are nice . Can I try ___ on .. A、them B、it C、they. 五、上下文搭配(10分) ( )1.Can I help you? A .Yes, they are . ( )2.Are the gloves cheap? B. Thay are twenty yuan . ( )3. What size ? C .Yes. I want (想要) that dress . ( )4. How much are they ? D .It’s ten yuan ( )5. How much is it ? E .Size five . 六、连词成句。(10分) 1、at ,look ,that , dress ( . ) ___________________________________________ 2、gloves , the, too , small , are (?) _______________________________________________ 3、try , on, can , them, I (.) _______________________________________________ 4、much , how , is , the , skirt (?) _______________________________________________ 5、expensive , too , it’s ( . ) _______________________________________________ 七、情景交际。(15分) 1、当你到商店买东西时,售货员会说:_____ A 、What’s this? B、Can I help you? C、Are they nice ? 2、当你想询问某物的价格时,你应该说:_____ A 、How much is it ? B、What is it ? C、How is it ? 3、当你决定买下这件连衣裙时,你会说:_____ A 、I like the dress . B、I want a dress . C、I’ll take this dress . 4、当你觉得某物很贵时,你会说:_____ A 、It’s too nice B、It’s too cheap C、It’s too expensive 5、“它们太小了”,英文表达为 :_____ A 、They are too small. B、It’s too small C、They are too big . 八、阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)(15分) I’m Mike . I’m in Shanghai. It’s very hot and sunny now.I can wear my new T-shirt. And my old hat is too small. I want to buy (买) a new one. But it’s too expensive. It’s fifty yuan . ( )1、It’s cool in Shanghai . ( )2、Mike wear a new T-shirt . ( )3、The hat is forty yuan . ( )4、Mike’s old hat is too big. ( )5、Mike wants to buy a T-shirt . 本文档由香当网(https://www.xiangdang.net)用户上传

    下载文档到电脑,查找使用更方便

    文档的实际排版效果,会与网站的显示效果略有不同!!

    需要 10 香币 [ 分享文档获得香币 ]

    下载文档

    相关文档

    人教PEP四年级下册英语全册教案

    第一单元教学计划一、单元教学内容分析 1、单元教学内容:本单元重点学习学校科室及功能室的名称、分布和不同的功能。要求学生能够听说认读这些课室的单词,说出每个科室的不同功用,并简单介绍学校校舍的...

    3个月前   
    289    0

    人教PEP四年级下册英语全册导学案

    PEP四年级下册英语Unit 1 My school导学案 课题:A Let’s learn Let’s do导学案(第一课时)一.学习目标1.能够简单介绍学校校舍分布情况,如:This i...

    3个月前   
    223    0

    人教PEP四年级上册英语全册教案

    人教版(PEP)四年级上册英语全册精编教案备课教师:Unit One My classrooml 单元整体分析本单元是义务教育灵通版(pep)小学英语教科书四年级上册第一单元。单元主题为My ...

    4个月前   
    147    0

    人教PEP三年级下册英语全册教案

     Unit 1 Welcome back to school!第一课时教学目标:知识与技能:能听说单词Welcome,back,boy, and,girl, we, new, frie...

    3个月前   
    150    0

    人教PEP五年级下册英语全册教案

    Unit 1 My dayPart A教学导航教学内容第一课时 Let’s learn Ask and write 第二课时 Let’s try Let’s talk第三课时 ...

    3个月前   
    157    0

    人教PEP六年级下册英语全册教案

    Unit 1 How tall are you?Period 1 Section A Let’s learn Do a survey and report P5Learning ai...

    3个月前   
    259    0

    人教PEP三年级下册英语全册单元测试卷共14套

    人教版小学三年级英语下册Unit1 Welcome back to school单元测试卷1带答案 Listening Part(50%)一、听录音,用阿拉伯数字分别给下列图片标上序号。每小题...

    3个月前   
    226    0

    人教PEP六年级下册英语单元测试卷10套

    第一单元练习一、单词辨音,相同的打“√”,不同的打“X”( ) 1.point  boy  (     ) 2.toy  day  (  ) 3.thinner  bigger ...

    3个月前   
    220    0

    人教PEP五年级下册英语单元测试卷9套

    五年级下册Unit1综合能力检测卷班级:___________ 姓名:__________ 成绩:______________听力部分一、 听录音,将图片排序。(10分) ( ) ...

    3个月前   
    190    0

    人教PEP三年级下册英语单元知识梳理

    Unit 1单元知识梳理【词汇】 UK 英国 Canada 加拿大 USA 美国 China 中国 she 她 he 他 boy 男孩 girl ...

    3个月前   
    236    0

    (人教PEP)五年级英语下册 Unit 3 单元测试

    (人教PEP)五年级英语下册 Unit 3 单元测试笔试部分一 、补全对话,根据上下文内容,选择正确的句子,使对话完整,并把恰当的句子填在横线上。A:                     ...

    6个月前   
    196    0

    PEP小学英语四年级下册教案全册+反思

    PEP小学四年级下册教案全册+反思Unit 1 Our School第一课时教学目标:1、能够听、说、认读本课时的主要单词:2、听懂指示语,并按要求做出相应的动作,如:Go to the g...

    6个月前   
    281    0

    人教PEP三年级下册英语全册教案(1-6单元英文版)

    教学内容:Unit one WELCOME BACK TO SCHOOL(1)教学目标和要求:1、Learn the names. 2、Learn to say “I am from Amer...

    3个月前   
    108    0

    人教PEP五年级下册英语期中测试卷6套

    第二学期期中教学质量检测五年级英语试卷题号IIIIIIIVVVIVIIVIIIIXXXI卷面总分得分本试卷测试时间为50分钟,满分为100分,其中听力部分占30分,笔试部分占67分,卷面书写占...

    7个月前   
    189    0

    人教PEP五年级下册英语期末测试卷8套

    人教版小学英语五年级下册期末测试卷1带答案Listening Part(共六大题,计40分)一、听音,选出你所听到的单词。每个单词读两遍。(共6小题,计6分)( )1、A、cooking...

    3个月前   
    231    0

    人教PEP三年级下册英语期中测试卷(4套)

    PEP三年级下册英语期中检测卷第一部分:听力部分一、听音,把正确的序号写在横线上。(6分)1. I like .A. monkeys B. dogs C. bags 2....

    3个月前   
    255    0

    人教PEP六年级下册英语期中测试卷5套

    小学英语六年级下册期中测试题姓名 班级 评分:______________一、 听音,选择。(10分)( )1. A. 15kg ...

    3个月前   
    214    0

    人教PEP三年级下册英语1-6单元说课稿

    Unit 1 Welcome back to school A Let’s talk说课稿 我授课的内容的是三年级英语下册第一单元Welcome back to school的第一课时...

    5个月前   
    380    0

    人教PEP五年级下册英语1-6单元知识梳理

    第一单元:一、重点词汇。eat breakfast吃早餐 have···class 上···课 play sports 进行体育运动 exercise 活动,运动。do mor...

    3个月前   
    204    0

    人教PEP三年级下册英语1-6单元知识梳理

    Unit 1 【四会单词】 boy 男孩 girl 女孩 teacher 教师 student 学生 pupil小学生 this...

    3个月前   
    123    0

    文档贡献者

    思***1

    贡献于2020-11-20

    下载需要 10 香币 [香币充值 ]
    亲,您也可以通过 分享原创文档 来获得香币奖励!
    下载文档

    该用户的其他文档